Q19 Vaikų Smart Žiūrėti SOS Vaikai Žiūrėti Telefonas atsparus Vandeniui IP67 Smartwatch Berniukų, Mergaičių Su Sim Kortele Nuotraukų, Skirtų "IOS", "Android"

Q19 Vaikų Smart Žiūrėti SOS Vaikai Žiūrėti Telefonas atsparus Vandeniui IP67 Smartwatch Berniukų, Mergaičių Su Sim Kortele Nuotraukų, Skirtų "IOS", "Android"

w87827

Nauja

Yra sandėlyje

€20.00 €14.00
Vnt.

Žymos: smartwatch, namų smart, plonas vaikas smart žiūrėti, iw56 smart žiūrėti, smart žiūrėti, amžiaus mergaitė vyrai žiūrėti, fitbit žiūrėti, tinka žiūrėti, maziwa fitness tracker žiūrėti, jw žiūrėti.

Savybės:

1.GSM: 850 /900 /1800 /1900 MHz 2.Baterijos talpa:400mAh 3.PROGRAMĖLĖS pavadinimas:Setraker 4.LBS vieta: patikrinkite, ar yra realaus laiko pozicijos dėl APP žemėlapyje ! 5.Orų prognozė: atnaujinti informacijos apie orą automatiškai 6.Balso pokalbiai: imtis balso pokalbių tarp laikrodžių ir APP 7.Pėdsakas: patikrinti istorinę trajektoriją 8.Saugos Zonos: 3 Geo tvoros.Bus aliarmo pranešimą, kai laikrodžių palieka tvora. 9.Žadintuvas: 3 žadintuvai, gali būti nustatyti. 10.Telefonų knyga: 10 numeriai gali būti nustatyti į laikrodį.Gali skambinti vieni kitiems 11.SOS: 3 skubios pagalbos tarnybų numerius,

Kaip Naudoti:

1.Nuskaityti QR kodą pakavimo dėžę ir kuris yra visada galite rasti mygtuką, iš dėžutės. 2.Downlad APP "Setracker" ir Užsiregistruoti Sąskaitą. 3.Nuskaityti arba įrašyti į įrenginio ID.Prie kiekvieno prietaiso turi tik vieną unikalų adresą (ID), ji gali būti naudojama tik vieną kartą, ir tai yra prieiga prie susisiekti tarp žiūrėti į telefoną ir atvirkščiai. 4.Žiūrėti kalba jau yra anglų, prancūzų, ispanų, vokiečių, rusų.Mes pagal nutylėjimą anglų ir rusų kalba.jei jums reikia keisti žiūrėti kalba, prašome susisiekti su mumis ir gauti atitinkamą kalbą mirksi paketą.

Pakavimo Sąrašas:

1*Smart Žiūrėti 1*USB Kabelis 1*Naudotojo Vadovas 1*Retailed Dėžutę

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai