[Tarpsluoksnio] 3K 200gsm Paprastas Nekilnojamojo Anglies Pluošto Audiniu Anglies Audinio 40" / 100 cm plotis [KARTUS pakavimas! Naudoti tik tarpsluoksnio!]

[Tarpsluoksnio] 3K 200gsm Paprastas Nekilnojamojo Anglies Pluošto Audiniu Anglies Audinio 40" / 100 cm plotis [KARTUS pakavimas! Naudoti tik tarpsluoksnio!]

w87783

Nauja

Yra sandėlyje

€10.13
Vnt.

Žymos: roll kevlar audinio, big ass dviračio sėdynės, šilkinis audinys, anglies audinys, uni anglies pluošto audiniu, anglies pluošto lipdukas, medžiaga vienuolis, anglies pluošto tvilas, anglies lapas, medžio anglies audinio.

pradėti

Žiūrėkite šios nuotraukos aukščiau!Tai, ką matote, yra tai, ką jūs gausite!Šis audinys yra naudojamas f illing ir stiprinti .Mes don ' t rekomenduojame jį naudoti paviršiaus.Nes tai nėra labai gražu.Ir už tai medžiaga, mes laivas jį sulankstyti !Daugiau kaip 20 kv. metrų, bus shiped pagal susukti !Mes galime priimti specialų užsakymą specifikacijas, prašome susisiekti su mumis!Specifikacija:

Matavimo vienetas

Tiesinis Metras

Medžiaga

Didelio stiprumo Anglies Pluošto

Pynimas

Paprastas

Baigiasi Colyje

13

Siūlai Dydis

3K

Storis

0.011"/0.3 mm

Svoris

5.9 oz / 200gsm

Plotis

40 " / 100 cm ( Susisiekite su mumis, norėdami gauti kainą, o kita plotis )

Atsparumas tempimui

611KSI / 4200Mpa

Pristatymas būdų, Mes turime daug po būdų pristatyti savo užsakymų iš Kinijos.Oro paštas/register oro pašto mažų dalių: Kinija Paštu.Daugiausia yra Greitis Express įskaitant: EMS, DHL, "FedEx" Greitai Specialios oro linijos: Kinija-JAV, Kinija-Europa, Kinija - Australija, Greičio express siunčiame kiekvieną gaminį, visi turi sekimo numerį.Mes atitiktų jūsų adresas, laivybos būdų, kaip puikiai, kad leidžia jums gauti prekes tiksliai ir greitai.Pristatymo kaina bus geriausias išlaidų ir veiklos kitų pardavėjų.Jei kartais netikėta situacija atsitiks, mes su jumis bendrauti laiku ir gauti nurodymus.

Didmeninė labai mažas minimalus kiekis, Jeigu jūs bandote pirkti didmeninės galite pabandyti mūsų pirmos klasės paslaugomis iš pradžių perkant mažais kiekiais.Dauguma mūsų prekės gali būti iš pradžių įsigijo vieną vienetą kaip pavyzdį produktas, ir taip pat ne mėginio kainas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai