50 VNT Kosmoso Lipdukas NSO, Ateivių Astronautas Raketų Animacinių filmų Lipdukus "PASIDARYK pats" Nešiojamas užrašų knygelė Šaldytuvas Gitara Bagažo PS4 Lipdukai

50 VNT Kosmoso Lipdukas NSO, Ateivių Astronautas Raketų Animacinių filmų Lipdukus "PASIDARYK pats" Nešiojamas užrašų knygelė Šaldytuvas Gitara Bagažo PS4 Lipdukai

w87766

Nauja

Yra sandėlyje

€11.23 €8.87
Vnt.

Žymos: "intel lipdukas, stilingas nešiojamas odos, cpu lipdukas, profesionalus nešiojamas odos, adhesivo star wars nešiojamas kompiuteris, žmogus gitara įstaiga, bžūp ps4, savininkas ps4, žvaigždučių karas nešiojamas kompiuteris, kūno gitara tele.

50 VNT Kosmoso Lipdukas NSO, Ateivių Astronautas Raketų Animacinių filmų Lipdukus "PASIDARYK pats" Nešiojamas užrašų knygelė Šaldytuvas Gitara Bagažo PS4 Lipdukai

✿✿ 50 VNT Kosmoso Lipdukas NSO, Ateivių Astronautas Raketų Animacinių filmų Lipdukai - Dydis 2-3.5 colių.Puikus padailinti nešiojamuosius kompiuterius, Macbook, Trackpads, Klaviatūros, Kuprinės, Riedlentės, Bagažo, Vandens Buteliai, iškarpų albumai, Veidrodžiai, Užrašų knygelės, Žurnalai, Automobiliai, Buferiai, Dviračiai, Miegamojo, Kelionės Atveju, Motociklų, Snieglentės, PS4, XBOX VIENAS.Jauskitės laisvai pritaikyti savo daiktus, kad jūsų asmenybės blizgesį! ✿✿ Išskirtinės KOKYBĖS – Visų mūsų Nešiojamojo kompiuterio Lipdukai yra pagaminti iš kokybiškos PVC vinilo.Tai vandens ir saulės įrodymas.Spalva vargu ar blunka, jums tik reikia naudoti savo vaizduotę ir sukurti kūriniai su mūsų Grafiti Vinilo Lipdukai! ✿✿ NUOSTABUS DOVANA – Mūsų asortimentą grafiti lipdukai yra jūsų teisingas pasirinkimas renkantis dovaną savo draugams, vaikams.Šių kūrybinių pleistrai bus geriausia dovana padaryti vėsioje patalpoje arba PASIDARYK pats apdailos. ✿✿ KOSMOSO ENTUZIASTAS NAUDAI– Kas staigmenos jums, kad jūs niekada rasti du pačius lipdukus vienoje pakuotėje! ✿✿ KAIP NAUDOTIS: Gauti savo lipdukus, švaraus paviršiaus, lipdukas, tada naudoti savo vaizduotę, kad sukurti kūriniai dabar!

Vežimas

• VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) • Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. • Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. • Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. • PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. • Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Apie Grąžinimą

• Jei produktas jums gauti sugadintas, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo, mes negali kompensuoti po 7 dienų • Jei esate nepatenkinti su produktu, nes jos defektais arba nenorite jos .prašome grąžinti per 15 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių kaina .mes mokės siuntimas iš naujo, laivybos mokestis už mainus .Laivybos nebus grąžinti, jei produktas yra gerai , ir tu tiesiog nenori.

Apie Atsiliepimą

• Mieli pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą,jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas,prašome palikti mums 5 žvaigždučių aktyvus atsiliepimų. • Bet problema yra ne problema, Tiesiog susisiekite su mumis,ir pls suteikia mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.ačiū !

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai