BeddingOutlet Nuostabi Galaxy Sherpa Antklodė Visatos Spausdinti Pliušinis Mesti Lovos, Sofos Antklodė Padengti Plona Antklodė mantas para cama"

BeddingOutlet Nuostabi Galaxy Sherpa Antklodė Visatos Spausdinti Pliušinis Mesti Lovos, Sofos Antklodė Padengti Plona Antklodė mantas para cama"

w87746

Nauja

Yra sandėlyje

€20.97 €13.63
Vnt.

Žymos: dinozaurų vaikas pagalvė, antklodė sofa, antklodė kawaii, dygsniuotas lova coverlets, pledas ant sofos, įrengtas lakštai dėl elastinės juostos, antklodė lova, minkštos pagalvėlės, antklodė sherpa, patalynė su antklode.

Prekės Pavadinimas: Antklodė Pakavimo Sąrašas: 1*Antklodė Medžiaga: Minkšta c rystal aksomo, priekyje, Šiltas sherpa vilnos atgal Dydis: 29.5"x39.4" ( 75cmx100cm), 51"x59" (130cmx150cm) , 59"x78.7" (150cmx200cm), 90"x90" (228cmx228cm) Lengva Priežiūra: skalbimo mašinai, šalta, būgniniai sausas, ant mažos ugnies, Vengti tiesioginio karščio, nenaudoti baliklio Sezonas: Pavasaris, Vasara, Ruduo, Žiema BeddingOutlet Priminimą: 1) siekiant išlaikyti spalvą švieži, Tai geriau pridėti druskos į vandenį savo pirmojo skalbimo. 2) Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 3) Prašome leisti 1-2cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Tai yra aukštos kokybės lovos antklodė pasiūlė tiesiogiai iš gamintojo.Ši antklodė yra puikus viską, ką reikia.O jūs sėdi ant sofos ir žiūri judėti, ar jūsų lova šaltą naktį, ši antklodė yra tikrai labai priglausti kompanionas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai