1pc juodas Automobilis, Sunkvežimis, Odinis Vairas Dangtelis Su Adatos ir Siūlai Juoda DIY PU Oda Automobilių Interjero universalios

1pc juodas Automobilis, Sunkvežimis, Odinis Vairas Dangtelis Su Adatos ir Siūlai Juoda DIY PU Oda Automobilių Interjero universalios

w87359

Nauja

Yra sandėlyje

€6.56 €2.10
Vnt.

Žymos: "pasidaryk pats" vairas valdyba, retrax sunkvežimių danga, automobilių hubcap, prabangių automobilių interjero dangtis, aksesuaras automobilio salono, savivartis, vairas padengti bling sunkvežimiai, kia optima gps radijas, ratai varantys sunkvežimis, Sriegis.

SAVYBĖS

"PASIDARYK pats" savo Vairas PU Odos pridėta su superfine pluošto tai yra daugiau dėvėti, atsparus ir minkštesnė.Minkšta, švari, porų išskirtinį ir patogi rankena Tai labai mados ir lengva valdyti Puikiai tinka vairas 100% Brand new ir Aukštos kokybės Medžiaga: PU Oda pridėta su superfine pluošto Spalva: Juoda Dydis:10.5 cm/4.13 colių (Apytiksliai) Tinka vairas išorinis skersmuo: 37-38cm/14.6-15.0 colio(Apytiksliai)

PAKUOTĖ

1pc * Vairo Rato gaubtas 1pc * Adatos 1pc x*Siūlų

PASTABA

1. Dėl skirtingų matavimo metodų ar audinių elastingumo ir kitų dalykų, todėl gali būti 0.1-0.5 colių klaidų. 2. Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra 100% tas pats.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai