Aliuminio Lydinys Sklandžiai Pelės Mygtukai 240x180/300mm Sunkaus Metalo Slim Stalas Gumos Kilimėlis Anti-slip Dugno Greičio Kontrolės Žaidimų Kilimėlis

Aliuminio Lydinys Sklandžiai Pelės Mygtukai 240x180/300mm Sunkaus Metalo Slim Stalas Gumos Kilimėlis Anti-slip Dugno Greičio Kontrolės Žaidimų Kilimėlis

w87075

Nauja

Yra sandėlyje

€11.25 €8.33
Vnt.

Žymos: stalas kartus, custom kilimėlis, pelės kilimėlis, silla žaidėjus metalo, žaidimo pelės mygtukai, pelės padas anime vyras, už kilimėlis, lqs žaidimų pelės, komiksų pelės mygtukai, "logitech".

Pastaba:

1.Prašome pasirinkti dydį atlikite vertė, kaip parodyta paveikslėlyje,vaizdas gali turėti vaizdo klaidos; 2.Prašome laikyti paviršius švarus, kai vengia pelės padas dėvėti dėl dalelių; 3.Kadangi medžiaga yra skiriasi nuo gumos, negali būti naudojami pradžioje, bet jūs galite laisvai naudoti dieną po to, kai , jei jūs manote, kad jis yra pernelyg sklandžiai, prašome naudoti pelę žemyn DPI; 4.Aliuminio pelės mygtukai bus pagaminti šiek tiek apsitrynę, garso ir naudojimo metu.Jei manote, nepriimtina, nereikia pirkti.

Produkto Savybės

1. Aukštos klasės, išskirtinį, ir graži išvaizda: išvaizda aliuminio medžiagos, su metaliniu tekstūros yra veikiamas aukštos klasės anodavimas, ir kraštai apdoroti naudojant didelio tikslumo šviesos. 2, Didelio jautrumo ir aukštos padėties nustatymo tikslumas: aliuminio paviršių, po aukšto slėgio šlifavimas, adsorbcija ant paviršių iš aliuminio dalelės, todėl, kad pelės naudojimas, daugiau sklandžiai padėties nustatymo tikslesni. 3, Lengva valyti, ilgas tarnavimo laikas, aliuminis yra vienas iš labiausiai stabilių elementų, metalo, naudojimo ir galiojimo laikas gali būti taip ilgai, kaip kelis dešimtmečius. 4, Galite tinkinti formą, išplėsti ir padidinti stumdomas plotas: didelis stumdomas srityje ir asmeninį formą, todėl, kad žaidėjai ir profesionalių dizainerių operacijos metu buvo netikėtas įkvėpimo ir komfortas!

Paketas apima:

1 x Aliuminio Lydinio Pelės Mygtukai Supakuoti

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai