Case for iPhone 6 6S 7 8 Plus X XS 11 12 Pro Max XR SE Aliejus-vaškas, natūralios Odos su Kortelių Lizdai Galinio Dangtelio Aukštos Kokybės Originalus

Case for iPhone 6 6S 7 8 Plus X XS 11 12 Pro Max XR SE Aliejus-vaškas, natūralios Odos su Kortelių Lizdai Galinio Dangtelio Aukštos Kokybės Originalus

w8681

Nauja

Yra sandėlyje

€4.43 €4.21
Vnt.

Žymos: padengti "iphone" 11 vyrų, bičių vaškas wrap, atveju, "iphone" 8 byloje odos natūralios odos, kingsoil, 6s piniginės, iphone odinis dėklas, iphone 12 oda, atveju iphon x logotipas, atveju oda, atveju iphon 12 pro max.

Ši danga atveju yra "iPhone" SE 2020 m. (4.7 colių) 6 6S 7 8 Plus X XS XR XS 11 12 Pro Max 12 Mini.

1) Medžiagos: Aliejus-vaškas natūralios Odos (Slydimo oda, daugiau kaip PU ).Slydimo Oda yra natūralios odos, bet atrodo, daugiau kaip PU.Naftos vaškas odinių paviršių yra daugiau sklandžiai, intensyvesnė grožio.Tuo pačiu metu jis daugiau minkštas, geriau jaustis ir gali atlaikyti didesnį poveikį.Vaškas odinių turi svarbų pranašumą-alyva-tai ne miltligė, drėgnoje aplinkoje.

2) Kokybė: Karšto presavimo .Ji paviršiaus su Logotipu, vidinis paviršius su smulkiais modelius.Jie yra aukštos temperatūros presavimo procesą.Atspindi paprastą grožį bendrą dizainą, bet taip pat yra smulkių detalių.

3) Characteristical: Išskirtinį modelį ir kortelių lizdai.Tai daugiau kaip meno kūrinį.Paprasta ir elegantiška.su dviejų kortelių lizdai, lengva nešiotis korteles.

Nes iPhon5 ir iPhonSE turi paties dydžio ir tos pačios šildomi, todėl jie gali naudoti tą pačią bylą.Jei norite rasti daugiau atveju iPhone, SE, galite clike šios:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai