Golfo Stūmikas Rankovės PU Odos Golfo Lazda Padengti Universali Pusiau apskrito Lengva Valyti Praktinių Lengvas Apsaugos Vandeniui

Golfo Stūmikas Rankovės PU Odos Golfo Lazda Padengti Universali Pusiau apskrito Lengva Valyti Praktinių Lengvas Apsaugos Vandeniui

w86692

Nauja

Yra sandėlyje

€12.36 €7.41
Vnt.

Žymos: golfo klubas, klubo golfo lazda, kaukolė lazda apima golfo, apima golfo lazda, metalo padengti magnetas, Lazda, vyšnių žiedų foto fonas, plaktuku lazda, 1234yf, sodas, golfo.

Tipas: Golfo Lazda Dangtis

Medžiaga: PU, aksomo, akių

Dydis(L*W*H): 11*13*2.5 cm/4.3*5*0.9 colių

Spalva(prašome pasirinkti): raudona/juoda

Svoris: 50g

Paketas apima:

1Pcs*Golfo Lazda Dangtis

Apie gaminį:

1.Aukštos Kokybės: Pagaminti iš lygaus pu odos paviršiaus, akies pusėje, ir aksomo vidinis, sustorėjimas ir suminkštinti, apsaugoti golfo lazdele galvą nuo traumų, lengvi ir patogūs, nėra lengva dėvėjimosi ir plyšimo.Ji labai tinka lauko kelionių apsaugoti savo klubo vadovas nuo įbrėžimų ir pažeidimų.Kai jūs įdėti keletą klubų kartu, jūs esate apsaugoti nuo poveikio ir susidūrimo tarp jų.

2.Sklandžiai odos paviršiaus yra daugiau dulkėms ir vandeniui, pilnas elastingumas, gera plastiškumas, statinis pasipriešinimo.

3.Gyvuos uždarymo tvirtai garantuoja stūmiklio padengti, ir kokybė yra susiuvami su tinkama apsauga pagalvėle.

4.Jis yra lengvas ir lengvai atlikti.Taigi, jūs galite jį nešiotis su savimi, visada gali apsaugoti savo lazda, ekonomiškas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai