Ugreen USB 3.0 SATA Kabelis Adapteris Keitiklis Vyrų ir 2.5 Colio Išorinis HDD SSD Kietojo disko Disko Adapteris 5Gbps SATA į USB Kabelis

Ugreen USB 3.0 SATA Kabelis Adapteris Keitiklis Vyrų ir 2.5 Colio Išorinis HDD SSD Kietojo disko Disko Adapteris 5Gbps SATA į USB Kabelis

w86577

Nauja

Yra sandėlyje

€11.25 €8.44
Vnt.

Žymos: į usb3, kingspec ssd, minu usb kabelis, ssd, mewtwo pliušinis žaislas, sata 3 sata, sata cabl, rtx 2080, hd ssd, pritaikyti sata usb.

modname=ckeditor UGREEN SATA į USB 3.0 Adapteris Kabelis 2,5" SSD ir HDD Kietojo Disko Adapteris 5Gbps Paramos SATA III UASP Suderinamas su "Samsung" Seagate WD SanDisk Hitachi, Toshiba, PS3, PS4, Xbox, PC, Maršrutizatorių......

Kietasis Diskas Atnaujinti & Klonas

UGREEN USB 3.0 prie SATA III Adapterio kabelis leidžia greitą prieigą prie 2.5" SSD ir HDD, ir siūlo lengvai paleisti senų kietųjų diskų, modernizavimas PC saugojimo, klonavimas standžiuosius diskus, atsigauna & nuskaitant duomenis uždaromas nešiojamieji kompiuteriai, ir plečiasi saugojimo.Jūs galite laisvai atidaryti kompiuterio pulto varginantis, montavimas.Daugiau veiksmingas ir patogus.

Spartusis & UASP Tvirtesnis

Išorinio Kietojo Disko Adapteris Skaitytojas funkcijos vėliau kaip SATA III 6Gbps vidaus ir USB 3.0 5Gbps išorės ir pristato blazing duomenų perdavimo sparta iki 5Gbps.Papildyta sparčiau perdavimo protokolai-UASP (Pridedamas USB SCSI Protokolą) ir APDAILA, SATA 3 USB Adapteris leidžia jums pasinaudoti visomis SSD diskus ir suprasti, 70% greičiau nei įprastus HDD diskai.

Paprasta Naudoti

* USB autobusai varomi, nereikia papildomo maitinimo 2.5" SATA HDD/SSD.

* "Plug & play, vairuotojo-nemokamas visi įrenginiai.

* Palaiko hot-swapping.Nereikia swith nuo jūsų nešiojamas, o keistis prijungti standžiųjų diskų.

* LED indikatorius leidžia jums sužinoti, darbo statusas, Išorinio Standžiojo Disko Skaitytojas lengvai.

USB 3.0 USB C SATA Adapteris

Patobulintas Duomenų Perdavimo Su UASP & APDAILA

"Plug & Play

Pritaikyta 2.5" SATA HDD SSD

Patikimas Ir Saugus

Skirtas Naudoti Kasdien

Puiki Kokybė

* "Smart Auto" Miego Režimas: USB į SATA Adapterio Kabelį funkcijos 3 min Automatinis Miego Režimas, tegul jūsų HDD ar SSD nustoja suktis pailsėti.Gerai, kad pratęsti gyvenimo trukmę kietieji diskai.

* Integruota USB Kabelis: Tai SATA į USB 3.0 kabelis yra pastatytas su 50cm kabelis, kuris leidžia dirbti lauke.Nereikia jaudintis, kad kabelis bus prarastas.

* Advanced Chipset: garsių ASM1153E chip ne tik užtikrina stabilų ir greitą duomenų perdavimą, tačiau gerokai pagerina saugumą savo failus.

Universalus Suderinamumas

* USB 3.0 Male Jungtis: Nešiojamieji kompiuteriai veikia su Windows 10/8.1/8/7/XP/Vista, "Mac OS", "Linux" ar "Chrome" OS, Žaidimo konsolių kaip PS4, PS4 Pro, PS3, Xbox vienas, Xbox 360; Aviečių Pi; TV; Router ir pan.

* SATA 15+7 Pin Female Jungtis: 2.5" SATA III / II / I HDD ir SSD, suderinama su Seagate Barracuda HDD 2.5", "Samsung" 860 EVO/850 EVO SATA III SSD, WD Blue/Green 2.5 SATA SSD, SanDisk SSD PLIUS, SanDisk Ultra 3D SSD, labai Svarbu BX500/MX500/MX300, PNY CS900, TOSHIBA TR200/Q300, DREVO X1, Gigabyte, YUCUN 2.5" SSD ir pan.

Šiltas Priminimas

Ne remti 3.5" SATA kietuosius diskus ir IDE diskai.

Pakuotės Turinys

UGREEN USB į SATA 3 Adapterio Perdavimo Kabelis *1

Specifikacijos

Pakuotė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai