Naujagimiai Miega Wrap Suvystyti Kūdikį Medvilnės Pliušas Berniukų, Mergaičių Mielas Gauna Antklodė Miegmaišį Miego Maišas (0-12 Mėnesių)

Naujagimiai Miega Wrap Suvystyti Kūdikį Medvilnės Pliušas Berniukų, Mergaičių Mielas Gauna Antklodė Miegmaišį Miego Maišas (0-12 Mėnesių)

w86378

Nauja

Yra sandėlyje

€11.47 €6.76
Vnt.

Žymos: l miegmaišį, naujagimio maišas, halo miego maišas, šuniukų kailio miegmaišis žiemą, bebi miegmaišį, kūdikis, berniukas, miego maišas, babi, laimingas miegmaišį, h logotipas antklodė, laimingas napper kūdikių miegmaišis.

Apie produktą: Medžiaga: Akrilas kašmyro ir 100% medvilnės pamušalas; minkštas,kvėpuojanti,darbuotojų saugos ir sveikatos, super šilta ir minkšta antklodė, o ne sunki kūdikių švelnus odai.Dydis: L*W: 21.7*11.4", Tinka kūdikių 0-12 mėnesių,reguliuojamas, su oda-draugiškas, "velcro". ** PRODUKTAS** 1. Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus. 2. Visi dydžiai yra jūsų nuoroda tik. 2~3 cm duomenys klaidos yra leidžiama.Dėkojame už jūsų supratimą. ** PRISTATYMAS ** 1. Mes pasirūpinsime, kad siunta pagal jūsų sąlyginio Deponavimo adresą.Įsitikinkite, kad jūsų išsamų adresą ir pilnas pavadinimas, yra visiškai teisingas. 2..Ji paprastai trunka apie 12~60 dienų nuo prekių atvyksta Per Kinijos oro paštu, Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro ar laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, jei jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Dėkojame už jūsų supratimą. ** ATSILIEPIMAI ** Mes vertiname teigiamų atsiliepimų, ir mes atsakysime į jūsų taip pat.Jei nėra įvykdytos ar turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes džiaugiamės, kad jūs naudai.Ačiū.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<