Plastiko Butelis, Apsauga Slaptažodžiu Derinys Užraktas Vynui, Vakuuminis Kamštis Prijunkite Prietaisą Išsaugojimo Baldų Aparatūros T

Plastiko Butelis, Apsauga Slaptažodžiu Derinys Užraktas Vynui, Vakuuminis Kamštis Prijunkite Prietaisą Išsaugojimo Baldų Aparatūros T

w85936

Nauja

Yra sandėlyje

€4.31 €2.76
Vnt.

Žymos: turistinių automobilių push lock, silicio vyno vakuuminio, camper užraktas, dviračių manžetai, vakuuminis kamštis vyno, stovas vyno, užrakinti spintelę, caraf, baldai, papuošalai aparatūra, skaitmenų užraktas.

Produkto Aprašymas:

Pagrindinės Medžiagos:Cinko Lydinys, ABS

Tinka Butelis Burną Skersmuo:nuo 26mm į 28mm

Dydis:46 x 44.5 mm

Svoris(Apytiksl.):31.2 g

Skaičius, Vnt:1PC

Savybės:

PASTABA: skersmuo butelis burną turėtų būti tarp 26 - 28cm, ar ji netelpa.

Kaip Derinys Užraktas, nepralaidžiose užsifiksuojantis dangtelis, Saugus jūsų vyno namuose, restorane ar kitose vietose, saugo jūsų alkoholio saugus ir neliečiamybę iš jūsų vaikams.

Puikus, neleidžiantis vaikams, paaugliams ar kambariokų geriant alkoholio, Užrakinti savo trijų skaitmenų derinys(klavišai nemokamai) ir laikyti turinys jūsų butelis ir saugus.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip butelio kamštis ir vynui išsaugoti, daugiafunkcinis.

Įdomu ir naudinga, ji bus miela dovana jūsų vyno mėgėjai draugas

Slaptažodžio Nustatymo Metodas - Žingsnis 1: Paspauskite ir palaikykite sidabro apvalus mygtukas į viršų; 2 Žingsnis: Nustatykite skaičių ant( pirminis slaptažodis: 000) į naują slaptažodžio, kurį norite nustatyti; 3 Žingsnis: Atleiskite mygtuką, slaptažodžio nustatymas bus baigtas.

Tinka dauguma vyno ir alaus buteliai, taip pat kai kurie alkoholiniai gėrimai buteliuose, bet prašome kreiptis į matmenys pirmą kartą.

Pakuotė:

1 x Buteliukas Slaptažodį Kodo Užraktas

Pastabos:

1.Perėjimas:1cm=10mm=0.39 colių,1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz.

2.Dėl ekrano skirtumas,spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis,prašome leisti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai