Biuro Atsipalaiduoti LED Riešo Kamuolys Office Pramogų AutoStart Naujovė PVC Dėmesio Forceball Spalvinga Pramoga

Biuro Atsipalaiduoti LED Riešo Kamuolys Office Pramogų AutoStart Naujovė PVC Dėmesio Forceball Spalvinga Pramoga

w8583

Nauja

Yra sandėlyje

€15.46 €9.28
Vnt.

Žymos: mediniai rutuliai dirželis, gyro ball, giroskopas riešo, gyroscop, kamuolys riešo, vilnos medžio kamuoliai, elastinga riešo kamuolys, akmenys kamuoliukus, vyrai, gumos juosta kamuoliai, gyro galia.

Pavadinimas:self-pradedant Giroskopas Powerball

Tipas: Giroskopas Powerball

Spalva: Mėlyna / Raudona / Crystal

Gaminio dydis: 7.5 cm skersmens * 6cm aukščio

Medžiaga: PVC

Pareigos: Vykdyti rankos stiprumo, riešo stiprumą, koordinuoti kūno judesiai

Grynasis svoris: 260g

Bruto svoris: 280g

Instrukcijos:

1 Žingsnis: Pradėti

Vėjo-iki Suktuko sukant rotorių į rodyklės kryptimi.Pakaitomis kairįjį ir dešinįjį nykštį, išlaikant slėgį ant rotoriaus.Jūs turite jaustis, kai pastato atsparumas iki, kaip jūs baigti rotoriaus, kaip žaislų automobilių lenktynes.Rotoriaus turėtų būti visiškai likviduojama per 10-15 veiksmus.

2 Žingsnis: Spaudai

Laikyti Suktuko vienos rankos nykščiu tvirtai paspaudus ant rotoriaus.Išleidimo nykščiu, atleiskite rotorių.Rotoriaus dabar turėtų nugara vidutinio greičio.

3 Žingsnis: Pasukti

Perkelti Suktuko į jūsų pageidaujamą ranka.Pasukti savo riešo sukamaisiais judesiais paspartinti giroskopiniai rotorių.Pradėti savo riešo sukimas lėtai.Padidinti jūsų riešo sukimas palaipsniui.Įsitikinkite, kad stora rankena ergonomiška rankena, kai rotorius sukasi iki greičio.Kai greitis didėja, atsparumas didėja.

Operacija Patarimai:

Įsivaizduokite, yra centro į atgal iš jūsų rankų.Padaryti ratą aplink centre yra taškas, kai jūs laikykite Suktuko.Judesio ranka pasukant Suktuko yra panašus į skynimo sukama viduje stiklo.Esmė veiklos Suktuko yra ne apie tai, kaip greitai jūs pasukti savo riešą.Jis apie tai, kaip sinchronizuoti savo riešo sukimosi pagreitį ir laiką, ritmą, rotoriaus gręžimui.Greičiau rotorius sukasi, tuo lengviau jį valdyti.Įsitikinkite, kad jūs baigti Vertino pakankamai įtampos.

1.Kad Rankos Labai Dar Kartą.Sustiprinti pirštų, riešų, plaštakų, dilbių, pečių ir bicepso ir pan., ir taip pat būtų naudinga skatinti koordinavimą ir kraujo apytaką.

2.Tai, žinoma, reikia šiek tiek smulkiosios motorikos įgūdžius, siekiant pasinaudoti.Dominuojanti ranka/rankos buvo lengvai galėsite išlaikyti gyro ball vyksta, kad tai padės patobulinti jūsų smulkiosios motorikos įgūdžius, kad ne-dominuojanti ranka/rankos.

3.Mažas, kompaktiškas ir kilnojamieji, jūs galite pasiimti bet kur.Paprasta pradėti traukti eilutę.Ir kamuolys su mirksi LED ,viskas, ką jums reikia padaryti, tai padidinti greitį, todėl sukimosi riešo judėjimą ir nuolat sinchronizuoti su verpimo kamuolys.

4.Vieneto neturėjo keista vibracija į jį.Taip pat turintys silikono danga skyriuje yra labai malonu, nes jis padeda su gyro ball ne ateina laisvi iš savo rankų.Jūs galite pridėti jį prie riešo dirželis, jei esate tikrai susirūpinęs, kad gyro ball plaukioja toli.

1 * Giroskopas Powerball

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai