Oneodio Sintezės A70 "Bluetooth" Stereo Ausines Per Ausį Belaidė laisvų Rankų įranga Profesionali įrašų Studija Stebėti DJ Ausinės

Oneodio Sintezės A70 "Bluetooth" Stereo Ausines Per Ausį Belaidė laisvų Rankų įranga Profesionali įrašų Studija Stebėti DJ Ausinės

w85814

Nauja

Yra sandėlyje

€49.06 €33.85
Vnt.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, husa oro ankštys, bem "bluetooth" ausinių, oficialus xiaomi, "bluetooth" auksas, Joga, "bluetooth" headphon, stebėti vnt, earphon, grupė mikrofonas.

Suprojektuotas Puikiai Tinka: Dėl įsitikinkite, kad kabelis užraktas vietoje, siekiant užtikrinti saugų ryšį, mes pridėti jack užrakto sistema, stereo Aux laidas.Jūs neturite jaudintis dėl jokių ryšio problemų prisijungiant lizdai ir lizdai.

Atminties Earcups: Į kvėpuojantis baltymų odos earmuffs ir minkšta kempine viduje pagerinti dėvėti patirtis, garantijos, gera garso izoliacija ir nėra diskomforto-ilgalaikio susidėvėjimo.

Muzikos ir Garso Bendrinimo: suporuoti savo prietaisą naudojant "bluetooth" ir pasidalinti savo melodijas per garso kabelis, 2 ar daugiau žmonės gali dalintis muzika akimirkas tuo pat metu.

Gavimo Muzikos Abiejuose Galuose: Sujungti du prietaisus su 3.5 mm kabelio ir kitą 6.3 mm kabelio, ir muzikos abiejuose galuose bus perduodami į ausį tuo pačiu metu, pavyzdžiui, prijungti savo "ipad" ir gitara vienu metu.

Profesionali Garso Kokybė: "Bluetooth" + belaidis dviejų dažnių režimu ausines funkcija 5.0 "Bluetooth" technologija ir 50 valandų grojimo laikas pristatyti aukštos kokybės ir patogus garso kokybės patirtį. 40mm Dual-Diafragma Vairuotojams - vidinis & išorinis žiedai pristatyti gyvą bass, ryškus mids & nuotaikingas aukštumas be sutampa.

Techniniai duomenys:

Garsiakalbis: 40 mm

Varža: 32Ω

Jautrumas: 105±3dB 1kHz

"Bluetooth" Ver: Bluetooth 5.0

Belaidžio Spektrą: >=12m

Baterija 950mAh Polimerų Baterija

Grojimo Laikas: Iki 50 valandų

Kalbėjimo Laikas: Iki 50 valandų

Įkrovimo Trukmė: Apie 2,5 valandos

Pakuotės Turinys

1xA70 Sintezės Ausinių

1x3.5mm Audio Kabelis

1x6.35mm-3.5 mm Laidas

1xUSB Chariging Kabelis

1xPortable Krepšys

1xUser Vadovas

1xRetail Dėžutę

Jei norite laidinio modelį, galite, patikrinkite jo modelio "A71":

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai