Voyager Legenda K10C "Bluetooth" laisvų Rankų įrangą Belaidžiu Automobilių Triukšmo Atšaukiu Ausinės HD Mikrofonas, ausinės dovana, Vežančių dėžutę

Voyager Legenda K10C "Bluetooth" laisvų Rankų įrangą Belaidžiu Automobilių Triukšmo Atšaukiu Ausinės HD Mikrofonas, ausinės dovana, Vežančių dėžutę

w85783

Nauja

Yra sandėlyje

€30.39
Vnt.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, db legendos broly komanda, bmw e36 skaitytuvas, plantronics cs, ausinės voyager 5200, krepšys automobilio, "bluetooth" laisvų rankų įranga legenda, ausinės klijai, plantronix, earphon.

Pirkti ausines siųsti kaukės High Definition Audio - Įrengta ĮSA QFN ROM Chip už nepriekaištingą garsą.Rankų įrangos su mikrofonu Mic transliacijas savo kalboje aiškiai, o jūs judėti ir atlikti savo užduotis, o kalbėtis telefonu ar kalbėjimo minios."Bluetooth" laisvų Rankų įranga Kelionių Byla - Byla, pagaminti iš Poli-karbonato, todėl jūsų laisvų Rankų įranga bus saugoma ekstremalios oro sąlygos (karšta ar šalta) Jis pasižymi išskirtinėmis žalą atsparumas lašai ir iškilimų kasdieninio naudojimo,Jūs galite tiesiog įdėti savo rankų įranga su šia byla, ir išmesti jį į savo krepšys, portfelis arba bagažo lengva keliauti.Smart Funkcijos - Ateiti su IŠJUNGIMO jungiklį. 8-10 valandų darbo laiko, 200 valandų budėjimo,1.5~2 valandas spartusis įkrovimas. 10 metrų/ 30 kojų asortimentą.180 laipsnių flip-boom arm leidžia nustatyti kampą ir pritaikyti šį rankų į dešinę arba į kairę ausį.Suderinamumas Suderinamas su "iPhone", "Samsung", Motolora, "Huawei", LG, "Android" ir Kitų Pirmaujančių išmaniųjų telefonų.Palaiko Multipoint Technologija, prisijunkite 2 smartphonach ir atsiliepti į skambučius iš vieno Priedų Sąrašas: 1* "bluetooth" ausinės 1* USB Įkrovimo 1* Vartotojo Vadovas 1* talpinimo 3* Ausies Patarimai (3 Dydžių)

Kaip prijungti išmanųjį telefoną? 1. Pagal IŠJUNGTI ausinę-mikrofoną valstybės,paspaudę MFB(apie 6s)iki rankų indikatorius mirksi raudonos ir mėlynos spalvos, kurias savo ruožtu įvesti į Paiešką narė. 2. Įjunkite "bluetooth" iš mobiliųjų telefonų,spustelėkite ieškoti "Bluetooth" prietaiso, kol telefonas ieškoti laisvų rankų įranga(K10C). 3. spustelėkite rankų įrangos modelis(K10C) jungtis,po sėkmingai prijungti,laisvų rankų įranga indikatorius mirksi mėlynai.PASTABA:laisvų rankų įranga reconnects automatiškai paskutinis prietaisas naudojamas.Kaip sujungti du įrenginius vienu metu? 1. Pagal IŠJUNGTI ausinę-mikrofoną valstybės,paspaudę MFB(apie 6s)iki rankų indikatorius mirksi raudonos ir mėlynos spalvos, kurias savo ruožtu įvesti į Paiešką narė. 2. Įjunkite "bluetooth" funkciją mobilusis telefonas, 1,spustelėkite paieškos Bluetooth " prietaiso, jei norite ieškoti laisvų rankų įranga(K10C),tada spustelėkite prisijungti. 3. Išjunkite "Bluetooth" iš cellphone1,ir tada laikykite MFB iki raudonos spalvos indikatorius flash ir išjunkite laisvų rankų įrangą. 4. Įjunkite "Bluetooth" laisvų rankų įranga vėl įvesti į paiešką narė. 5. Įjunkite "Bluetooth" funkciją mobiliųjų telefonų 2,spustelėkite ieškoti "Bluetooth" devicd ieškoti laisvų rankų įranga(K10C),tada spustelėkite prisijungti. 6. Įjunkite "Bluetooth" funkciją mobilusis telefonas 1 ir rasti tikslinius laisvų rankų įranga (K10C),tada spustelėkite jungtis.prašome naudoti Blutooth prie jūsų telefono.tiesus atstumas tarp jūsų telefono ir laisvų rankų įrangos pasiekia 10m be kliūčių,jei ji neviršija 10m,tai, galbūt, sukelti tonas lašas ir atjungimą.Dažnai užduodami KLAUSIMAI: 1.Tai gali suporuotas su s6 krašto arba s7 krašto?taip .ji veiks su visomis įjungti "bluetooth" prietaisas 2.tai gali būti naudojama kaip "youtube" ar "skype"?jūs galite naudoti "youtube" video " ir "skype", kaip laisvų rankų įranga turi Mic. 3.Ar gaunamus skambučius skaičius, nurodytas arba tiesiog bleep?Į beadset paskelbs skambintojo numerį. 4.Šis prietaisas dirba abiejose ausies?Taip.galite flip aplink,šis prietaisas gali būti lengvai pritaikomi tiek ausis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai