100vnt Didmeninė Sumaišykite daug 4MM 6MM 8MM Juodas Paprastas Butas Juostos Komforto-fit 316L Nerūdijančio Plieno Žiedas Unisex Naujų Papuošalų Karšto Pardavimo

100vnt Didmeninė Sumaišykite daug 4MM 6MM 8MM Juodas Paprastas Butas Juostos Komforto-fit 316L Nerūdijančio Plieno Žiedas Unisex Naujų Papuošalų Karšto Pardavimo

w8571

Nauja

Yra sandėlyje

€30.39 €28.87
Vnt.

Žymos: vyrų žiedas signet, papuošalai iš nerūdijančio plieno moteris, 316L, paprastas žiedas, nerūdijančio plieno, , aukso paprastas žiedas, paprastas žiedas, 316L Nerūdijančio Plieno, grandinės, paprastas žiedas, sidabro, papuošalai iš nerūdijančio plieno, juoda vyrų žiedas.

Kiekis: 100vnt/daug

Plotis: 4/6/8mm Mix

Dydis: 17-18-19-20-21mm Mix

316L Nerūdijančio Plieno

Komfortas-fit Grupė

Ačiū, kad lankotės!

Pristatymas

1.Pristatymas metodas: Nemokamas pristatymas užsakymas bus išsiųstas Kinija paštu, oro paštu.Tačiau, jei užsakymo suma daugiau kaip USD180.00,mes išsiųsti DHL/FEDEX/SF/EMS nemokama, kurie atvyksta per 3-12days.

2.Laivybos laikas: JK/JAV trunka apie 8-15 dienų; CA/FR/AU trunka 15-25 darbo dienas; Kiti trunka apie 15-30 dienų, Som etime muitinės ar oras problema, ji bus atidėtas daugiau dienų iki 35-48 dienų.

Mokėjimo

Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus temorarily turimas www.poligon-1.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Grįžta

Mes priimame grįžti.

Jei esate nepatenkinti su prekės arba prekės, atvyko į neveikia,pls susisiekti su mumis nedelsiant iš dalies grąžinti ar išsiųsti į žemiau pateiktas sąlygas:

1.Deklaracijoje turi būti tai pradinę būklę;

2.Grąžinti per 7 dienas;

3.Pirkėjai moka grąžinimo pašto išlaidas.

Apie Mus

Mes Juvelyriniai dirbiniai didmeninė daugiau nei 5 metus, Mes galime pasiūlyti įvairius Vyrų/Moterų/Vaikų Žiedai,Apyrankės ir Karoliai....kt daugelis kitų mados jewerly produktus

Tikiuosi, kad viskas visiters galite mėgautis mūsų produktus!

Atsiliepimų:

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi,

mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą,prašome susisiekti su mumis.

Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko differnce tarp mūsų

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai