Broadlink SP4L ES/JAV Energie Stebėti Smart Draadloze WiFi naktinė lempa Lizdas Susitiko Galios Matuoklis Controle Durų "IOS", "Android"

Broadlink SP4L ES/JAV Energie Stebėti Smart Draadloze WiFi naktinė lempa Lizdas Susitiko Galios Matuoklis Controle Durų "IOS", "Android"

w85623

Nauja

Yra sandėlyje

€16.36 €11.45
Vnt.

Žymos: sc1, broadlink pro rm4, zigbee lizdas ce, embedded smart lizdo, matuoklis galia wifi, blitzwolf lizdas smart, smart lizdas, lizdas smart wifi, lizdas smart zigbee, kiaušinių matuoklis.

Funkcija

• Veikia su Alexa " ir "Google" asistentas pridėti valdymo balsu bet kokia vieta. •Veikia su IFTTT iš anksto namų automatikos. • Maksimalus darbo laikas funkciją apriboti jūsų prietaisas veikia tik tam tikrą laiką. • Pritemdomi smart naktį šviesos, ryškumą galima nustatyti balso ir alexa, google namų APP.

Modelis:SP4L-ES/JK Medžiaga:V0 Klasės ugniai atsparia PC Nominali Srovė:SP4L-ES:16A,SP4L-UK:13A Vardinė Įtampa:250V AC 50Hz Communicaiton Režimas:Wi-Fi 802.11 b/g/n(2.4 GHz) Palaikomos OS:Android 4.0 / iOS 9.0 ir aukščiau Yra FCC ID:2ACDZ-BL3335-P

Rasti pažangios gyvenimą, Kad gyvenimas paprastas * Visą lietuvių kontrolės PROGRAMĄ, gali dirbti su visais Broadlink produktų, pasiekia ITFFF jungtis kontroliuoti. * Mažas dydis ir lengvas, jūs galite jį pasiimti kartu savo kelionės metu. * smart WiFi kištukas su elektros skaitiklio, galite nuotolinio valdymo pultu, norėdami atidaryti/ uždaryti energijos tiekimo per "Wi-Fi" ir 4G tinklo APP, bet kur ir bet kuriuo metu * Broadlink E-Control APP parama max 99 Broadlink įrenginiu valdyti ir max 30 prietaisai, kontrolės WiFi lizdas * Paprastas montavimas, lengvas aptarnavimas ir gali būti aktyvuota iš karto * Didelio galingumo projektavimo ir naudojimo ugniai atsparios medžiagos, saugus naudoti.Tai tinka aircondition, viryklę ir kitus IR/ RF prietaisas.SP3S gali būti maitinimo norma max 3520W * Tai differce iš Broadlink SP3s, SP4L kištukas su naktinė lempa.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai