Li Chun Huang Auricular Punktas, Diagnostikos Priemonė Acupoint Detektorius Ausų Akupunktūros Taškus Detektorių Aptikti Auriculotherapy

Li Chun Huang Auricular Punktas, Diagnostikos Priemonė Acupoint Detektorius Ausų Akupunktūros Taškus Detektorių Aptikti Auriculotherapy

w85506

Nauja

Yra sandėlyje

€115.68
Vnt.

Žymos: ausies speculum, detektorius ausies, bžūp patrol, grožio priemonės elektros, monster hunter pvc, auriculotherapy ausies, moxa, Simplex, acupoint masažas, grožio priemonės ultragarso.

Tai ausies acupoint diagnostika ir gydymas staklės skirtos diagnostikos ir diagnozės iš ausų akupunktūros taškus.Pacientas turi zondas.Operatorius turi kitą zondas aptikti auricle.Signalo stiprumas prie ausies, yra aptinkama ir garsiai yra skirtingas.Gali būti naudojama analizuoti būklės pacientas.Ausies segtukas gali būti naudojamas operacija, ir gali kontrolės dažnumas ir stiprumas.

Visi ausies medicinos specialistai turėtų turėti įrangą.

Į pinna yra labiausiai koncentruota vieta žmogaus kūno informaciją, ir ausis profilis yra pagrįstas funkcijas, kurios atspindi visus organizmo informacija.Kai audinių ir organų susirgs, pilnutinė varža atitinkamą dalį auricle yra sumažintas, įskaitant sumažėjo elektros varža.Įprastu kartus, auricle odos varža yra maždaug 100 iki 5000 kilogramą-omai.Kai organų ir audinių žmogaus kūno susirgs, ausų-taškas varža, susijusių su liga svetainė yra gerokai sumažintas apie 10-15 kartų, ir atsparumas diapazonas yra maždaug nuo 20 iki 500 kg-omai.Ligos susijusios akupunktūros taškus (mažo pasipriešinimo taškų) parodė, kad labai skiriasi nuo įprastos ausų.

Auricular taško detektorius diagnostikos principas: Jis yra per ausį, bendrauti per nervus, kūno skysčiai, dienovidinių ir kita informacija atspindi visos įstaigos informaciją, įskaitant organizmo sveikatai, pakitimai, sutrikęs atsparumas informaciją į garso modelius rodyti, diagnozuoti ligą.

Apie tai, kaip naudoti:

Visų pirma, turi būti auricular teorija ir diagnostikos pagrindas.Jei jūs nesuprantate, auricle, ne visi ir nori tikėtis, kad tai teisėjas diagnozę, tada jūs negalite išgirsti jį į savo rankas.Prašome pirkti.

Specialistai ir ausų akupunktūra entuziastai yra kviečiami naudoti.

Jei esate naujokas, prašome nusipirkti Profesorius Huang knyga ar kitos ausies knyga.

Tiksliau, pasiekti 100% panaudoti, prašome atvykti Prof. Huang ' s klasės elektronikos diagnostika ir dalyvauti visą ciklą klasės.

Šis produktas, daugiausia naudojamas auricular taškų, ne kūno taškų.

Apie tikslumą:

Tai yra elektroninis pagalba, diagnostikos ir negali garantuoti 100% tikslumo.Tai susiję su naudotojo teorinio lygio, praktiniu lygmeniu, ir sukaupta patirtis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai