TOPROAD Belaidžio "Bluetooth" Ausines, Sulankstomas Stereofoninę laisvų Rankų įrangą, Muzikos Ausinės su Mikrofonu Parama TF Kortelę FM Radijo ir AUX

TOPROAD Belaidžio "Bluetooth" Ausines, Sulankstomas Stereofoninę laisvų Rankų įrangą, Muzikos Ausinės su Mikrofonu Parama TF Kortelę FM Radijo ir AUX

w85471

Nauja

Yra sandėlyje

€20.29
Vnt.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, "bluetooth" earpiec, "bluetooth" auksas, oro pod appl, BlitzWolf, "bluetooth" headphon, bass belaidžių ausinių, earphon, mėlyna "bluetooth" ausines, sennheiser hd497.

TOPROAD Belaidžio "Bluetooth" Ausinės, laisvų Rankų įranga su Mikrofonu Micro SD Kortelės Lizdas, FM Radijas, Sulankstomas bluetooth ausinės ausinės su mikrofonu

Savybės:

1. "Bluetooth" 4.0 : Priima tarptautinių viršų "bluetooth" 4.0 ĮSA chipset, Ji gali sukurti HD audio ir plataus dažnio atsakas rrom 20Hz iki 20kHz, mažesnis energijos suvartojimas, aukščiausios suderinamumo, suderinama beveik visi mobiliojo ryšio telefono, planšetinio KOMPIUTERIO, nešiojamojo kompiuterio, bet prietaisai su "bluetooth" funkcija

2. Parama TF Kortelę Žaisti & FM Radijo Funkcija: Su SD Kortelės lizdas, nedidelis SD kortelės užtenka mėgautis muzika bet kada ir kur ; Turi FM Radijo Funkcija, Leidžianti Klausytis Radijo Visur, visada ( Pastaba: FM Radijo, Gali negali Dirbti Kai kuriose Užsienio Šalyse ) .

3. Smart Rankų Kalbėti: Built-in Nuslėpė Aukštos raiškos Jautrus Mikrofonas, Ausinių Pati Turi Atsiliepti į Telefono Skambučius " Mygtuką, Norėdami Pasiimti Telefono Skambinti, Belaidžio ryšio laisvų Rankų įranga Kalbėti.

4. Aukščiausios Triukšmo Panaikinimo Veiklos: Acoustic echo panaikinimo ir triukšmo mažinimo veiksmingai sumažinti aplinkos triukšmą, o kalbėti, kad toli pabaigos klausytojas negali išgirsti, ką jūs sakėte, tapti istorija, kaip kalbėtis akis į akį.

5. Sulankstomas Dizainas ir Patogus Nešioti Patirtis: Sulankstomas Dizainas, Ausinių Yra Super Lengvas, Remiantis Ergonomiškas Dizainas, Ausinių, Pagaminti iš Ekologiškos Odos, suteiks Jums Patogiai Dėvėti Patirties.

6. Veikimo atstumas: > 10mm be obstrukcija, pvz., pastato ar magnetinio lauko

7. Remti įrenginys: mobilusis telefonas su "bluetooth" funkcija, "iPhone" Išmaniojo telefono, KOMPIUTERIO, iPad ir pan.Techniniai duomenys:

• Produkto Pavadinimas: "Bluetooth" Ausines

• Bluetooth Versija: Bluetooth V4.0 + EDR

• Naujausia versija A2DP 1.2 ir AVRCP 1.0 profilių palaikymas

• Palaiko "Bluetooth" ausines ar laisvų rankų įrangos profilis (HFP 1.5)

• RF Dažnių Diapazonas: 2.402-2.480 GHZ, 2.4 G ISM band

• Radijo Spektaklis: Gauna Jautrumą -84dB/0,1 proc., BIR

• SNR: 95dB

• Įkrovimo 400 mAh Li-Polimero Baterijos

• Garsiakalbių Vienetas: 40mm

• Varža: 32Ω

• Dažnis: 20Hz ~ 20KHz

• Mikrofonas: Įvairiakryptė HD Mikrofonas

• Iškraipymas: ≤ 0,1 proc.

• Įprasta įkrovimo laikas: Apie 2-2.5 Valandos

• Kalbėjimo Laikas: Iki 10 Valandų

• Budėjimo trukmė: IKI 250 valandų

• Suderinamumas: Mobiliojo Telefono, Tablet, PC, Notebook, MP3,MP4 ir t.t

• Spalvos: Balta ornage,Baltos, rožinės, Baltos, mėlynos,Baltos, žalios,Baltos, raudonos,

Juoda rausva , Juoda mėlyna, Juoda,oranžinė, Juoda žalia,Juoda raudona

Pakuotės Turinys:

1 x "Bluetooth" laisvų Rankų įranga

1 x USB Įkrovimo Kabelis

PASTABA: Šios kainos nėra įskaičiuotos mažmeninės prekybos langelį .Prašome informuoti .Ačiū .

Pastaba:

Gerbiami pirkėjai,prašome įsitikinkite, kad jūsų adresą, pranešimas yra viskas gerai,kad ji gali būti tikri, kad jūs galite gauti sklypas, paprastai,ar jums bus atsakingas už prarasti,ačiū!

Jei pirkėjai yra iš rusijos,prašau duoti man savo anglų kalbos žinias, vardas, pavardė(įskaitant jūsų vardas,antras vardas ir pavardę),kad jums pasiimti siuntinį paprastai.

Jei buyes iš Brazilijos,tai geriausia duoti man savo CNPJ NR. ar jūsų CPF NR. siekiant užtikrinti normalių gabaritų Brazilijoje,arba sklypas gali būti grąžintas arba prarasti.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę,mes padarysime viską, kad paslauga jums,Linkiu jums maloniai apsipirkti.Geros dienos!

Pastabos:Jei jums bus pirkti daugiau nei 3 vnt , mes išsiųsti žemiau mažmeninės langelyje .

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai