Rankų Darbo Arborea Riteris 12" Kinija Cimbolai, Būgnas

Rankų Darbo Arborea Riteris 12" Kinija Cimbolai, Būgnas

w85424

Nauja

Yra sandėlyje

€42.22
Vnt.

Žymos: arborea cymbal, arborea išjungti, B20, būgnai, cimbolai, apkaba būgnas, arborea kinija cymbal, b20b vtec, meinl cimbolai rinkinys, 8 splash, cymbal.

Rankų Darbo Arborea Riteris 12" Kinija Cimbolai, Būgnas

Produktų Naujienos

Riteris serijos Cimbolai yra pagamintas iš B20 medžiagos ,aukštas ekonomiškumas,kuri tinka normaliai preformance.Tonas: aišku, dėmesio, tinka Europos rinkoje.Muzikos stilius: pop, rock, Latin, jazz, punk.Naudojimas: tinka profesionaliems rezultatams.

Daugiau aprašymas

*mažai kasti baigti, kad garso daugiau trapumą

*kostiumas visų rūšių Muzika

*ryškus garsas, galingas, penetrable, lacerated ir sprogmenų

Mes galime pasiūlyti OEM paslaugos

Mes galime padaryti pagal klientų prašymu

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Visos prekės yra tikrinamos prieš išsiuntimą.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 7 dienas nuo gavimo jūsų produktas.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.Pakeitimo arba grąžinamosios išmokos, kol mes gauti klaidingas prekės ir patvirtinti problema/klausimas.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 prasideda, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų, mes vertiname tai daug, jei jūs galite susisiekti su mumis pirmą, prieš jums nuomos, neigiamų atsiliepimų.Mes jausis įpareigotas ir darome viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums mūsų geriausias paslaugas.

Kontaktinė Informacija: daugiau informacijos informacija apie cimbolai ,prašome susisiekti su mumis el. paštu arba pridėti savo trademanager ir skaičių, yra cn1001560440 ,tokiu būdu ,mes galime susisiekti vieni su kitais lengvai ir laimingai!

Apie Mus : Mes siūlome mūsų produktų kokybę ir geras paslaugas po pardavimo, kurios norite .Jei yra kokių nors klausimų, mes galime padaryti, siekiant padėti jums,nedvejodami susisiekite su manimi,ir mes stengiamės, kad atitiktų jūsų poreikius.

Mes visada esame tokioje padėtyje, kad citata jums palankiausiomis kainomis, geresnės kokybės prekės ir mes operatyviai tikimės bendradarbiauti su jumis!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai