Kalėdų Palaidinukė 3D Spausdinimo Kūdikių Dukra Ho Ho Ho Tepdami Kalėdų Senelio Kostiumai Berniukas Mergaitė Vaikai Viršūnes Lašas Laivybos

Kalėdų Palaidinukė 3D Spausdinimo Kūdikių Dukra Ho Ho Ho Tepdami Kalėdų Senelio Kostiumai Berniukas Mergaitė Vaikai Viršūnes Lašas Laivybos

w85020

Nauja

Yra sandėlyje

€17.85 €11.60
Vnt.

Žymos: hoodi, led mazda6, megztinis santa claus, undinė palaidinukė, vaikai palaidinukė, palaidinukė joga, medicinos kalėdų megztiniai, ho scale duomenys žmonės, ho scale, limanda radijo.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

DYDIS: Mūsų produktas yra Azijos dydį!Ne MUMS / Euro dydžio !!Prašome pasirinkti 1-2 Didesnį dydį!Mūsų gaminiai yra vaikų drabužius.Suaugusieji prašome būti atsargūs, kad būtų tvarka.Ačiū.

Spalva: Kaip parodyta nuotraukoje (Tikrasis klausimas bus atrodo taip pat, kaip paveikslėlyje, tačiau gali būti šiek tiek kinta spalvos dėl apšvietimo efektas nuotraukoje, ar pasiūlymo teikėjo ekrano nustatymas)

Medžiaga Pastaba: Visi mūsų produktai yra pagaminti iš Poliesterio ir Spandex,(90%Poliesteris,10%Spandex).Ne medvilnės.taigi, aš tikiuosi, jūs galite suprasti.

Modelis Pastaba: nuotrauka spausdinama ant abiejų pusių, Paprastai atgal toks pat kaip priekyje.Interjero produktas yra balta.

Dropshipping: Mes factory outlet,ir paramos lašas laivybos.Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark.jei jums bus nusipirkti daugiau vienetų,mes galime suteikti jums geriausią kainą,į bet kokį klausimą, galite susisiekti su mumis.

RM14155112699962379

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai