70mm Reguliariai Burnos Mason Jar Dangteliai nepralaidžiose Antspaudas Nerūdijančio Plieno Mason Jar Užpilkite Vandens viršutiniu Dangčiu Alyvuogių Aliejaus Kokteilis Dozatorius

70mm Reguliariai Burnos Mason Jar Dangteliai nepralaidžiose Antspaudas Nerūdijančio Plieno Mason Jar Užpilkite Vandens viršutiniu Dangčiu Alyvuogių Aliejaus Kokteilis Dozatorius

w84918

Nauja

Yra sandėlyje

€5.65 €3.11
Vnt.

Žymos: jar plieno, mason, stiklainį dangteliu, vyras mason indai, dangtelis mason, stiklainį mason, Jar, bocale led, paskirstytojo dangtelis, matavimo stiklainiu.

Mason Jar Dangteliai nepralaidžiose Nerūdijančio Plieno Antspaudas Užpilkite Vandens viršutiniu Dangčiu Alyvuogių Aliejaus Kokteilis Dozatorius

Kulka Taškų:

1、pakuotę Įeina: Pack 1 mason jar užpilkite vandens dangteliai, silikono riebokšliai įtraukti.Dangteliai tilptų dauguma reguliariai burnos mason indai naftos dozatoriumi.

2、Ne Daugiau Dėmes: Išlaikyti jūsų staltiesė iš vyno dėmes sukurti sandari antspaudas vyno, aliejaus butelius, visų dydžių, užpilkite vandens, kad lengvai pilti.Lengva pašalinti ir pakeisti.

3、Sandarus Dangteliai: Varžtų dangteliais ateina su nuimamu silikono plombomis ar metalo burną padengti ir užtikrinti, kad jie sandariai, vandeniui ir nepralaidi vandeniui, viršuje bžūp išlaikyti savo naftos iš dulkių.

4、Platus: Tai mason jar užpilkite vandens dangčio didžiosios naftos užpilai, alyvuogių aliejus, sirupas, actas, geras patalpose maisto ruošimo ir lauko kepsnių įrankis.

5、Indaplovė & Šaldiklis Saugus: Skirtingai nuo plastikinių ir kitų metalinių dangtelių, mūsų nerūdijančio plieno mason jar dangteliai rūdims atsparus ir patvarus, ir jie gali būti pakartotinai naudoti keletą kartų, plauti indaplovėje, gali stovėti iki kraštutinės temperatūros indaplovė ar šaldiklis.

Savybės:

Į mason jar užpilkite vandens dangteliai yra pagaminti iš kokybės nerūdijančio plieno, tvirtas ir rūdžių, atsparumas, patvarus ir ilgaamžis, gali būti naudojamas su perdraudimo.

Puikus aliejus, salotos, sirupas, actas, ir kokteilių, Rasti daugiau unikalių, kūrybingai.Jis taip pat tinka įvairioms progoms, pavyzdžiui, patalpų, maisto ruošimui, lauko kepsnių, ir daug daugiau.

Antspaudas buvo sukurta nuotėkio įrodymas.Antspaudas taip pat leidžia lengvai gauti dangtį ir išjungti jar.Nereikia kovoti nuimkite dangtį!

Lengva valyti, ir puikus maišymo ir drebulys.Viskas prasidėjo su salotų padažu, tinka kamuolys mason indai ir kitas įprastas nagų mason jar.

Specifikacija:

Pavadinimas: Mason Jar Užpilkite Vandens Dangtis

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Bendras dydis: apie 74mm x 69mm/2.9" x 2.7"(D * H)

Tinka reguliariai burnos jar (70mm/2.76")

skylės Diametras: apie 10mm/0.4 colių

Pastabos:

1. Dėl fotografavimo ir ekrano nustatymas skirtumas, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Kintamumas 1-3mm yra įmanoma dėl to, kad vertinimo procesas.

3. Tik dangteliai, jar neturi būti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai