"Bluetooth" Ausinės Belaidžio Neckband Ausinės su Mic Palaiko Atminties Kortelę(64G) 8H Muzikos Laiko Sporto Salė

"Bluetooth" Ausinės Belaidžio Neckband Ausinės su Mic Palaiko Atminties Kortelę(64G) 8H Muzikos Laiko Sporto Salė

w84694

Nauja

Yra sandėlyje

€11.72 €9.26
Vnt.

Žymos: bluetooth, fm, mp3, "bluetooth" earpod, mp3, 8h pagalvė, stiklo magnetas, "bluetooth" earpiec, ms atminties kortelę, "bluetooth" auksas, ano atminties kortelę, bluetooth 5.0 lustas.

Aprašymas:

*1. Modelis: M60

*2. Rinkinio Svoris: 60 g

*3. Dydis: 17 x 10,8 x 3.2 cm

*4. Valdymas: mygtukais

*5. "Bluetooth": V5.1

*6. Bluetooth Diapazonas: ≤10 metrų

*7. Baterijos Talpa: 300 mAh

*8. Budėjimo Laikas: apytiksl. 25 valandos

*9. Muzikos Laikas: apytiksl. 18 valandų

Savybės:

*1. "Bluetooth" ir Atminties Kortelė: Plačiai suderinama su "Android" /iOS5.0(ir vėliau) platformos, ir kitų "Bluetooth" įrenginiai, pavyzdžiui, PSP, nešiojamieji kompiuteriai, staliniai kompiuteriai, arba galite tiesiogiai atminties kortelės(Max. 64G) į jį ir paspauskite "+" mygtuką, norėdami perjungti ausinių į atminties kortelę režimu.

*2. Kokybės Muzikos ir Skambučių: "Bluetooth" 5.1 ausinių jums stabilus ir greitas signalų perdavimo, dirbti su junginys didelio skersmens vairuotojai gaminti smūgio bass ir lossless garso kokybę, užtikrinti, muzikos ir skambučių kokybė.

*3. Triukšmo Panaikinimo: in-ear struktūra yra skirta dvigubo triukšmo mažinimo "inside out", kuris didina audio layer ir neutralizuoja aplinkos triukšmo.

*4. Sporto Ausinės: Neckband dizainas leidžia nešioti ausines krūvio metu, ir " multi-process statybos yra skirtos užkirsti kelią prakaito ir drėgmės komponentų.

*5. Paprastas valdymas: Su 3 paprasti mygtukai, "Galia", "+", "-" norėdami perjungti dainas, reguliuokite garsą, power on/off.

Komplektą Sudaro:

1 x Neckband Ausinės

2Pairs x Ausies Patarimai

1 x Krovimo Kabelis

1 x Instrukcija

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai