87Pcs Undinėlės Uodega Balionų Girliandą Nustatyti Latekso Balionas Arch Vestuvių Baby Shower Mergina Gimtadienio "PASIDARYK pats" Dekoracijas Prekes

87Pcs Undinėlės Uodega Balionų Girliandą Nustatyti Latekso Balionas Arch Vestuvių Baby Shower Mergina Gimtadienio "PASIDARYK pats" Dekoracijas Prekes

w84688

Nauja

Yra sandėlyje

€10.12 €8.60
Vnt.

Žymos: už plaukti undinėlės uodega, 3 velykų apdaila, gimtadienis dekoro šalis, balionu, gimimo diena, reklama mėlyna, mėlyna kolbų apdailos gimtadienis, sankt valentin, fleurs, vestuvių dekoravimas palapinė, groot baby shower.

Savybės:

1. Naudojimo poveikis: Mes naudojame tik aukščiausios kokybės medžiagų, apdailos rinkinys.Mūsų balionas bus trukti kelias dienas, be sprogus!Ne tik gimtadienius.Šie jūros dekoracijos gali būti naudojami net už undinė dušai, arba balionų arkos, sujungtos į vienaragis gimtadienio balionų arkos.

2. Naudojimas: Mes suteikti jums su puikia undinėlė šalies prekių!Gauti šį cute mėlyna-žalia ir violetinė undinė gimtadienio apdaila su undinė uodega balionų arkos ir daugiau.Šie jūros dekoracijos suteiks gyvybę į jūsų vandenyno šalis!

3. Aukščiausios kokybės medžiagos: Natūralaus latekso balionų, kurie yra storas ir tvirtas, ir jie remia, oro ir helio.Bet lateksiniai balionai gali tik flotacinio 3-4h, ir konfeti balionas turi trumpesnį kintama laiko (apie 1-2h), todėl ji yra labai rekomenduojama, užpildyti juos su oru.

4. Geras laikas: Jus tai gali padaryti patys, padaryti staigmeną savo vaikams, arba galite praleisti laimingas amatų laiką su savo vaiku, ir vaikai bus meilė jį.

Pakavimo Sąrašas:

1*Šalis Baliono Rinkinys(87PCS)

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai