13Pcs Gydymo Raganos Rune Set Meditacija Būrimą Chakra Likimo-pasakoja Runų Akmenys Graviruotas Runas su Audinio Maišelis

13Pcs Gydymo Raganos Rune Set Meditacija Būrimą Chakra Likimo-pasakoja Runų Akmenys Graviruotas Runas su Audinio Maišelis

w8440

Nauja

Yra sandėlyje

€10.62 €7.65
Vnt.

Žymos: runos knygos būrimą, piramidės reiki, cosplay runa, medžiaga ragana, chakra medienos, 7 čakra, pakabukas runos, chakra apyrankę medienos, longhorn kaukolė, pakabukas bazės indija.

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Jūs gausite, 13 vnt. rinkinys, ranka graviruotas, ateina su saugojimo audinio maišelis, visada pasiruošę būti dovana!

Raganos runų akmenys nustatyti yra naudojami kaip įrankiai būrimą - būdas nuspėti savo ateitį.Šių runų akmenys yra puikus pradedantiesiems, kaip jų simboliai yra lengvai skaitoma.

Gydomųjų Akmenų Rinkinys: Šių runų akmenys yra tobulo dydžio ir gali būti naudojamas kaip palm akmenį, nerimauti akmens.Jūs galite laikyti jį kišenėje ar rankinėje teigiamo energijos gijimas, o jūs keliaujate, atlikti šių nerimauti, akmenys ir chakra maišelį su jumis, nesvarbu, kur jūs einate.

Ragana runos yra modernus variantas istorinių runos su piktogramomis, kurios atstovauja eiti ds, deivės, ir simboliai, susipažinę su šiuolaikinės raganos.Runos gali būti naudojami siekiant padėti jums per problemų ar klausimų, ir padėti jums parodyti, kas gali atsitikti.

Runos yra raides nustatyti, susijusių abėcėlių žinomas kaip runų rašmenimis, kurie buvo naudojami rašyti įvairių Germanų kalbomis prieš priimant lotynų abėcėlė ir specializuotų tikslais po to.

Naudoti runos kasdienio gyvenimo, tik kaip literatūros užrašas,kuris taip pat buvo taikomos ir pastatų dekoracijos,be to,Senovės Europos vienuoliai, kurie mato jį kaip priemonę bendrauti su dievais,bet dabar,kai žmonės yra meditacija,jie bus patraukti runų ir kaip atsakyti.

Ragana Runos ir Audinio Maišelį, tik,kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.

Specifikacija:

Medžiaga: Mediena

Dydis: app.2.5x3.5x0.2cm/0.98x1.38x0.08in

Spalva: Kaip nuotraukose parodyta

Kiekis: 1 Komplektas

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotės Turinys:

13 x Ragana Runos

1 x Audinio Maišelis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai