Kieta apykaklė su gobtuvu žiemos moterys su kailio kamuolys ilgą rudenį medvilnės-paminkštintas moterų liemenė 2020 arge metrų colete mados kailis

Kieta apykaklė su gobtuvu žiemos moterys su kailio kamuolys ilgą rudenį medvilnės-paminkštintas moterų liemenė 2020 arge metrų colete mados kailis

w8437

Nauja

Yra sandėlyje

€20.26
Vnt.

Žymos: moteriški paltai de žiemos gobtuvu, moterų žiemos sapog, moterų žiemos dreesses, moterų žiemos mouton, moterų mados žiemos mezgimo, moterų žiemos ciats, moterų kūjo žiemą, pirkti moterų žiemos gpgb kailis, moterų žiemos žygis, moterų žiemos paltai kailio apdaila.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę Aprašymas:

Patikrinkite prekės informacija

Prekės Būklė:100% Visiškai Naujas

Elemento Medžiaga:Medvilnė

Prekės Dydis :M/L/XL/XXL/XXXL Prekės Pakuotė :1 X Palaidinė

1inch=2,54 cm

Kaip rezultatas matavimo kitaip, 1-4cm klaidos priklauso normalus.

Vežimas: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus (oficialiai pripažinta internete laivybos metodą, gali sekti savo užsakymą tik tada, kai tai dar Kinija)

Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu (oficialiai pripažinta internete laivybos metodą, su Sekimo Numerį atsekti sklypas logistikos info)

ePacket (speciali linija tarp šalies pašto tarnyba su Sekimo Numerį atsekti sklypas logistikos informacijos, daugiau, greičiau, nei Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, bet daug pigiau, nei pagreitinta express)

Pastabos:

1) Pagal rusijos Vietos Pašto Tarnybos pranešimą, visų pakuočių į rusijos Federaciją, reikia pateikti gavėjo pilnas pavadinimas, kitaip siunta bus grąžinami!

2) Apie dydį ir spalvą skirtumas, turime patikslinti šių charakteristikų:

a) Dėl įvairių matavimų, prašome priimti 1~2cm klaidų;

b) Skirtingų kompiuterių ekranai gali rodyti skirtingas spalvas, net jei ji yra tos pačios spalvos.Taigi, prašome priimti pagrįstą spalvų skirtumas.Dėkojame už supratimą!Palinkėti jums malonus apsipirkti mūsų parduotuvėje!

3) PRAŠOME PALIKTI NEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ arba ATIDARYTI GINČŲ!O ne, prašau, susisiekite su mumis pirmą išspręsti problemų gali kilti.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, jei tokių yra.LABAI AČIŪ UŽ JŪSŲ BENDRADARBIAVIMĄ rūšis ir suprasti!

• Paslaugų teikimo sąlygos

• Siunta :

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes patikrinti produkto kruopščiai ir siųsti elementus per 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes laivas visame pasaulyje per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, ePacket, HK Post,Singapūras Paštu, Šveicarijos Post", DHL, "FEDEX", UPS, TNT ir pan.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

• Grąžina :

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

• Garantija Ir Techninė Priežiūra :

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas retu rn.Jei kuri nors dalis yra req uired būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų logistikos kompanija, ple ase siųsti mums sekimo numerį.A s kai mes gauname prekes, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

• Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Vežimas: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus (oficialiai pripažinta internete laivybos metodą, gali sekti savo užsakymą tik tada, kai tai dar Kinija )

Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu (oficialiai pripažinta internete laivybos metodą, su Sekimo Numerį atsekti sklypas logistikos info )

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai