SADES A2 Žaidimų Ausinės 3,5 mm Multi-platform Ausinės PS5,PS4,XBOX ,VIENAS, kompiuterio,NEŠIOJAMOJO KOMPIUTERIO,MOBILIOJO,SWITH,VR

SADES A2 Žaidimų Ausinės 3,5 mm Multi-platform Ausinės PS5,PS4,XBOX ,VIENAS, kompiuterio,NEŠIOJAMOJO KOMPIUTERIO,MOBILIOJO,SWITH,VR

w83232

Nauja

Yra sandėlyje

€26.38 €21.10
Vnt.

Žymos: bga152, laisvų rankų įranga vr, žaidimas ir dūmų ps4, tuščias pc žaidimų atveju, mokestis playstation move, ps vr, žaidimas ps4, titano kalba, A2 lite, žaidimų ausinės ausinės.

A2 multi-platform laisvų rankų įranga įrengta ergonomiška ovalo earcups, kuri yra sukurta su labai tobulinimas.Lankstus & swivel-to-mute mikrofonas yra įsitikinkite, kad jums geriau žaidimų patirtis, ypač, kai žaidžia komandos.

*ŠVARUS MIKROFONAS SU LENGVA KONTROLĖ A2 s uni-directional mikrofonas sumažina aplinkos triukšmą, dėl puikaus balso aiškumo.Kontrolė lengva swiveling mic aukštyn/žemyn, norėdami išjungti garsą/įjungti garsą. *AUKŠČIAUSIOS KOMFORTO Rankų įrangos su mikrofonu elipsės formos earcup dizainas padidina ausies vietos, pagerėjo komforto ir subalansuota akustika. *PATOGUS GARSO VALDYMAS On-ear kontrolės padaryti on-the-fly patikslinimus be blaško jus nuo savo žaidimą. *PATVARUS, PINTAS KABELIS A2 s pintas kabelis pagerina vielos ilgaamžiškumas. *MULTI PLATFORM LAISVŲ RANKŲ ĮRANGA A2 yra suderinama su PS4 & PS5, valdikliai su 3.5 mm lizdas, Xbox Vieną & Serijos X, "Nintendo " Jungiklį", " Mac " ir mobiliojo & VR prietaisus.Konversijos kabelis su dviguba 3.5 mm audio & mic lizdai yra įtrauktas prijungti prie KOMPIUTERIO.

Apie mus

SADES daugiausia dėmesio skiriama R&D ir gamybos žaidimų ausinės, yra įsipareigoję teikti kiekvieno garso, kai lošimų ir pirmaujančių žaidėjų pasinerti į žaidimus.SADES turi apie 17 metų R&D ir gamybos patirtį po gaminti pirmuosius rankų įranga 2002 metais. Su lakuotais gebėjimus mttp ir inovacijų, SADES sukuria įvairių žaidimų periferinių įrenginių, turinčių specifinių simbolių, siekiant patenkinti įvairius poreikius žaidėjų, kad jiems mėgautis įdomus eSports.Mūsų gaminiai yra puikus dizaino ir atitinka ultimate veiklos reikalauja iš klientų ir profesinės eSports komandos.Siekiant gaminti produktus su profesionalaus lygio kokybės ir durabiltiy, mes mokame daug mandagumas prie medžiagos atrankos, išvaizda, dizainas ir techninės įrangos plėtra.Mūsų inžinierių bandymas kiekvieną savybę produktus, siekiant užtikrinti turnyro paruoštas kokybės.Tai yra mūsų tikslų yra žaidimų pardavimai tapti pratęsimas, žaidėjų patirtis.Eros eSports, mes imame ausines, nes mūsų pavyzdinė produktų, tuo tarpu mes sukurti puikių žaidimų kėdės, pelės ir klaviatūros praturtinti produktų kategorija, taip pat užsakovas profesinės eSports komandos.Mes ir toliau tobulinsime tapti partnerių iš daugiau ir daugiau žaidėjų, galingas palaiko didinti profesinės eSports komandos, ir labai prisidėti prie išnagrinėti kitas galimybes eSports srityje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai