AAAAA OEM OLED "iPhone" X XS XR XS MAX LCD Ekranas Touch Ekrano Pakeitimas su 3D Touch Digeiter Surinkimo Dalys Nemokamai Atveju

AAAAA OEM OLED "iPhone" X XS XR XS MAX LCD Ekranas Touch Ekrano Pakeitimas su 3D Touch Digeiter Surinkimo Dalys Nemokamai Atveju

w83116

Nauja

Yra sandėlyje

€58.62 €39.28
Vnt.

Žymos: gaidys iphone xs max, lcd x max, ekranas iphon x, "apple" x ekranas, j530f lcd, ekranas j530f, "iphone" x xs ekranas pakeisti, carcaca iphone xs max, ekranas xs max, samsumg galaxy s8 plius.

DĖMESIO: 1. LCD/ OLED ekranas yra trapi prekes,prašome būti atsargūs su juo.Mes išbandėme du kartus ir supakuota su profesionaliais paketą prieš pristatymas ,įsitikinkite, kad ji veikia, ir kad ji saugi. 2. Prašome įsitikinti, kad pakuotė geros būklės, kai jūs jį gauti.Fotografuoti nuotraukas ar vaizdo įrašą, jei paketas nepažeistas, atidarykite ginčą su nuotraukų arba vaizdo įrašų. 3. Bandymo ekrano prieš įdiegdami bet kokius mažas, dalys (įskaitant home mygtuką,fotoaparatas,metalo plokštės ir pan. ), susisiekite su mumis jei yra problema, bandymų metu.JOKIŲ GARANTIJŲ, po įdiegtas ir naudojamas,įskaitant krekingo stiklo,flex kabelis,nėra ekranas ,LCD vidinis žalą.PRAŠOME ATKREIPTI DĖMESĮ, KAD! 4. Mes rekomenduojame, kad prašyti profesionalios remonto žmonių, kad padėtų jums pakeisti ekraną,kad būtų išvengta nereikalingų ginčų. 5. Visas mūsų prekes, antspaudai su "MSMADE"logotipas,prašome patikrinti ekranai ir leiskite mums žinoti, jei ne mūsų logotipo,logotipas-tai tik įrodymas, kad prekės priklauso mums,JOKIOS GARANTIJOS nėra logotipą prekių.

Aprašymas : 1) Tiamma Kokybės, nes jis yra TFT statybos, Todėl storesnis.Tai yra LCD ekranas, todėl spalva neatitiko, ryškus, kaip ir OLED.Dėl šios kokybės yra pigiau, dabar kai didmenininkas, kurie ieško pigiau bus pasirinkti tai. 2) Sunku, OLED, tai dabar mes labiausiai parduoti, nes jis yra OLED ekraną, tad spalvos galėtų susitikti, kaip pirminio, ir plonesni kaip originalas, bet kadangi sunku OLED, kad apačioje bus mažai mastu nei originalių, tačiau klientas jaučiasi gerai, ir tai dar viena problema, nes sunku OLED, todėl labai trapi ir lengvai OLED skaldyti, o ne parodyti.Bet kaina yra beveik kaip Tianma, todėl dar gerai parduoti. 3) Minkštas OLED, originalus, taip pat yra Minkštas Oled, kad ji galėtų patenkinti paties dydžio kaip originalas, ir galėtų išvengti apačios pločio problema.Ir spalva kaip originalus.Kai ji pirmą kartą išėjo, ji yra labiausiai populiarus.

Pristatymas:

1. LCD ekranas yra nestabilios ir didelės vertės, jei jūsų užsakymas pasieks 10vnt (išskyrus atvejus, DHL, EMS ir užsakymai), kad būtų išvengta laivybos žalą, ji bus suskirstyti į keletą paketų su sekimo numerius.Tai daugiausia priklauso nuo užsakymo vertė ir jūsų šalį, mes jums pranešti, jei jūsų užsakymas būtų suskirstyti į kelis vežimus.

2. Mes visada siūlome www.poligon-1.lt Standartinis pristatymas, tai ekonomiškiausia ir saugiausias pristatymo būdą.Jei norite greičiau laivybos metodą, jūs galite pasirinkti, DHL, ar AVS, kai jūs pateikiate užsakymą. (Papildomas siuntimo mokestis turi būti imamas, jei kelionės tikslo adresas yra apie DHL atokiose Vietovėse " sąrašą.)

3. Tvarka bus išsiųsti per 48 darbo valandas, kai mokėjimas patvirtino, mes jums pranešti, iš karto, kai perkate produktus ar spalvos nėra.Visi elementai gali būti siunčiami DHL, EMS, HK Post " ir " Singapūras Paštu su sunkvežimiais Nr. patikrinti, sklypo statulos internetu , prašome tikrai su mumis, jei turite ne gauti savo daiktus ir per 30 dienų nuo mokėjimo .

Garantija :

1. Kai siunta atvyko, prašome PATIKRINTI, ar produktai, GEROS būklės.Jei bet kokią žalą, pakuotės, prašome nepriimkite paketą ir atsiliepimai mums.

2. Visus produktus, 6 mėn garantija, 100% brand new ir griežtai patikrintas prieš vežimą.Prašome nereikia ĮDIEGTI prieš Bandymus(TIK prie LCD mainboard bandymų).Prašome pranešti mums PER 3 DIENAS nuo gavimo siuntinių, jei esate nepatenkinti su produktų (Realias nuotraukas, vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, turi būti suteikta, escpecially, kad "MSMADE" tag įrodyti jums, nusipirkau elementą mums), tada mes siūlome pakeitimas /grąžinimo paslaugas.GARANTIJA NEGALIOJANČIU, jei LCD sugadintas po Įdiegimo.Kad Negražinami!Jeigu esate patenkinti produktais po bandymo.TADA galite įdiegti savo telefone.

3. JEI LCD Jau Įdiegta ir rasti tam tikrą problemą.Prašome siųsti mums atgal per 3 dienas.Jei LCD NEBŪTŲ pažeistas arba sugadintas, mes atsiųsime jums pakeitimo (grąžinimo laivybos mokestis bus sumokėti jūs, mes bus sumokėti, laivybos mokestis už siuntimas iš naujo.)

4. Jei elementas yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojamos /naudotos, mes Tik siūlome keitimo paslauga po to, kai mes gauti grąžą elementą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai