1Pair ZTTO Dviračių Rakinama Rankena Rankena Anti Slip Spaustuvai, Skirti MTB Sulankstomas Dviračio Rankenos, Dviračių Dalys AG-16 lengvojo Lydinio + Gumos

1Pair ZTTO Dviračių Rakinama Rankena Rankena Anti Slip Spaustuvai, Skirti MTB Sulankstomas Dviračio Rankenos, Dviračių Dalys AG-16 lengvojo Lydinio + Gumos

w82798

Nauja

Yra sandėlyje

€7.83 €5.63
Vnt.

Žymos: rankena, rankenos mtb, kawasaki zzr 250 variklio, dviračių dalys, didelis, poignee dviračių, antikvarinis dviratis, cubrebotas ciclismo, mtb spaustuvai orabge, dviratis mtb, dviračio rankenos paminkštintas rankenos.

ZTTO DVIRAČIO RANKENOS AG-16

Modelis: AG-16

Medžiaga: Aliuminio Lydinys+ gumos

Spalvos: Raudona, Mėlyna, Juoda

Ilgis: 13cm

Plotis: 2.2 cm

Svoris: Apie 100g

Push-stilius pabaigos žvakės įtrauktas !!!

Ypatybė:

PUIKUS DIZAINAS

Normalus Neslidžia Danga Paviršiaus.Mes mylime dizainas normalus, neslidžia danga paviršius už jūsų delne.Labai patogus ir grippy dizainas, net be pirštinių!

DIDŽIOSIOS MEDŽIAGOS

Aukštos kokybės guminės medžiagos siūlo smūgio absorbcija ir suteikia geresnį patvarumą, komfortą ir efektyvumą.Aviacijos klasės aliuminio lydinio fiksavimo žiedą ir pabaigoje žvakės niekada nebus surūdijęs ir saugi, spaustuvai, sandariai.

LENGVAS

100g tik vienai porai.Ne sunki našta dviračiai.

LENGVA ĮDIEGTI IR PAŠALINTI

Pavargę įdiegti ir pašalinti tradiciniai tvirtinasi?Lock-on dizainas leis įdiegti ir pašalinti labai paprasta, tai taip pat padės rankenos buvimas reikiamoje vietoje ir niekada pasukti ar perkelti.

PARDUOTUVĖ SU PASITIKĖJIMU

Visiems spaustuvai, mes suteikiame pusės metų garantiją.Jei jūs patenkinti visų gedimų, problemų, prašome susisiekti su mumis ir atsiųsti mums nuotrauką įrodymų.Mes jums grąžinti pinigus ar naujas produktas, be abejo.Jeigu turite kokių nors patarimų mums, taip pat galite susisiekti su mumis.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

'

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai