Parkavimo Jutiklis Specialus Automobilių DVD Automobilinis Atbulinės Atsarginės Radaro Jutikliai su 4 Jutikliais, 6 spalvų pasirinkimas

Parkavimo Jutiklis Specialus Automobilių DVD Automobilinis Atbulinės Atsarginės Radaro Jutikliai su 4 Jutikliais, 6 spalvų pasirinkimas

w82621

Nauja

Yra sandėlyje

€29.54 €20.68
Vnt.

Žymos: radaro detektorius, radaras, "pasidaryk pats") doplerio radaras, jutiklių parkavimo sistema, asmens doplerio radaras, skaitmeninis) doplerio radaras, parkavimo jutiklių sistemos licencija, anti radaras, radaro detektorius su usb, oregonas) doplerio radaras.

Pridėti Savo Parduotuvę į jūsų Pageidavimų Sąrašą ir tapti mūsų VIP, gauti ypatingą nuolaidą kitam užsakymui!!!

Parkavimo Jutiklis Specialus Automobilių DVD

Su Bi, Bi Balso

6 Spalvos pasirinktinai

Prijunkite RCA vaizdo Kamera Uoste

Parodyti Radaro Vaizdas Ekrane

Aprašymas

1) Ne ekrane, standartinis vaizdo jungtis gali būti prijungtas į bet kurią TFT, arba LCD ekranas, gali būti taikomi: GPS dual-suklys su ekranas, TV, DVD, Saulės skydelis ekranas ir pan...

2) įvesti atvirkščiai, radaro sistema į darbą, automatiškai, ir automatiškai perjungti į atbuline eiga, automatinė wake-up funkcija

3) Kai jūs stovėjimo aikštelė, Superposition funkcija simbolių, duomenys parodė, kad atstumas kliūtis; 10 aplink kliūtis, imituojant parodyti kryptį straipsnis, Bi, Bi balso pranešimus trimis lygmenimis

4) rodyti galiniai keturių Jutiklių, Zondas spalva pasirinktinai

5) Automatinės, atsparus vandeniui, atsparus smūgiams, karščiui atsparios +80, žemos temperatūros -30, anti-trukdymo

6) Pagrindinis langas TFT ekranas , tarp laidinis perdavimas;

Produkto Nuotrauka

Kodėl jūs turėtumėte pasitikėti Wincen Technologijos?

Wincen parduoti tik aukštos kokybės produktai, klientai, nesijaudinkite dėl garantijos, kad mūsų produktų.Mūsų privalumai-geras kokybės ir aukščiausios kokybės paslaugos.

Ji gali būti išsiųsti į savo šalį?

Galime siųsti daiktų, 98% pasaulio šalių.jei jūsų šalies negali būti parenkami www.poligon-1.lt , pls kreipkitės į mus.

Kiek tai užtruks, atvykti?

Paprastai kalbant, mes organizuojame siunta 1-3 darbo dienas, kai mokėjimas patvirtino, ir mes bendradarbiauti su DHL, UPS, TNT, "FEDEX" (5-7days), ir EMS (13-20days),

Pastaba: mes išsiųsti prekes tik per EMS, kad klientams kai kurie srityje, e.g.Rusija, kuri yra geriau už savo importo.

Ar man reikės mokėti muitus?

mes nereikia mokėti jokių mokesčių Mokesčių .Kaina apie www.poligon-1.lt neapima muitų mokesčių ir mokesčių, jeigu taip atsitinka, pirkėjas turi mokėti pats, jeigu jūs nesutinkate, prašome neperka būtų išvengta problemų .Vartotojo pareigos yra už importuojančios šalys.Nors mes negalime kontroliuoti tai, mes padėsime jums pareikšti, mažesnės vertės muitinėje.Todėl dauguma mūsų klientams nereikia mokėti muitų, arba tiesiog sumokėti keletą.Jei turite specialių reikalavimų nurodyta vertė, prašome mums paaiškinti, kai jūs užsakymus.Wincen bus išbandyti viską, kad padėtų mūsų pirkėjas, siekiant sumažinti riziką, mokėti Mokesčius.

Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO, "western union, visa, "mastercard", "moneybookers", maestro, solo cartebleue, 4b, euro6000, cartasi, postepay, Banko pavedimu.

Prašome padaryti savo mokėjimo per 3 dienas.Jūsų supratimas ir dėmesys yra labai vertinama, apie tai.

Nemokamas Pristatymas politikos į daugumą šalių visame pasaulyje.Ir mes laivas DHL/TNT/FEDE/EMS ar kitų express pristatymas.

Paprastai, mes galime laivą iš savo užsakymą per 3 darbo dienas po to, kai gausime jūsų mokėjimą.

Mes negalime pristatyti, P O Box, ir mes negalime pristatyti be savo kontaktinį telefono numerį.Norėdami, kad telefonas ir adresas, kad jums paliko teisinga, mes jums duoti tik tada, adresą, kurį paliko www.poligon-1.lt sistema.

Pastaba:

Rusija klientas, prašome pasirinkti, EMS laivybos metodą, kitos laivybos bendrovės negali patvirtinimo muitinės.

Brazilija klientas, prašome pranešti mums savo mokesčių numeris (CNPJ NR. ar CPF NR.), ar mes negalime apdoroti jūsų užsakymą.

Su garantija VIENERIUS METUS .Ir WINCEN tiekimo profesinę techninę paramą.

Visi elementai yra gerai supakuotas, visiškai naujos, niekada nesinaudojo, o ne restauruotas.Ir Kiekvienas daiktas yra gerai išbandyta prieš išvežti.

Rašykite mums, jei turite kokių nors techninių problemų instaliuojant ir naudojant.Paprastai, problema yra tik netinkamo ir neteisingo supratimo, kaip naudotis.WINCEN pasiūlyti vartotojams įdiegti šį punktą via profesionalus montuotojas.

Visi sandoriai yra galutiniai išskyrus atvejus, kai prekė yra su trūkumais per 7 dienas nuo gaunate prekę.Jei tai yra atveju, punktas bus pakeistas arba pinigai negrąžinami nuožiūra pardavėjas.Ir pirkėjas turi pateikti photoes ar vaizdo bei kitų įrodymų, pardavėjo, jei prekė yra su trūkumais.

Mes siūlome 14 Dienų Garantija.Jei jums nereikia ne patinka tai ar ne laimingas apie tai, dėl kokios nors priežasties, prašome siųsti jį atgal į mus iš originalios pakuotės (nenaudotos būklės), be jokių įbrėžimų ar žalos atlyginimo, ir mes grąžinsime jūsų pinigus gavus grąžinamas daiktas.Prašome atkreipti dėmesį, kad grąžinamoji išmoka už šį punktą yra taikoma 10% pakartotinio laikymo mokestis, ir pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo pašto išlaidas.Prašome suprasti, kad laivybos ir tvarkymo mokestis šiame aukcione nėra grąžinami.Tai nėra apyvartiniai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai