30pcs Tatuiruotė Perkėlimo Popierius Kopijavimo Popierius Profesinės Tatuiruotė Tiekimo Pernmant Makiažas Priedai Microblading Įrankiai

30pcs Tatuiruotė Perkėlimo Popierius Kopijavimo Popierius Profesinės Tatuiruotė Tiekimo Pernmant Makiažas Priedai Microblading Įrankiai

w8257

Nauja

Yra sandėlyje

€12.98 €8.44
Vnt.

Žymos: blakstienų tiekimo, lipdukas perdavimas, įranga tatuiruotė, spausdintuvo tatuiruotė, kopijuoti spausdintuvą, emsculpt, tualetas makiažas priedai, bevielis elektros tiekimo tatto, disponuojamų prekių microblading, balta microblade.

Kodėl verta pirkti ji?

Ar manote, kad piešinys yra labai pavargę, jūs manote, kad piešinys yra atliekų laiko, ir jūs dažnai nepatenkinti modelius galite dažų?Ar dažnai jūs nuolat svečiai laukti pernelyg ilgai?Šis spausdinimo popierius padės jums.Jūs galite perkelti modelis norite.

Specifikacija:

Gamintojas: THUNDERLORD Tipas: Tatuiruotė Perkėlimo Popierius Medžiaga: Popierius Dydis: 30 cm x 21 cm Svoris: 300g pakuotę Įeina: 30pcs perkėlimo popierius Pastaba: Prašome leisti 5% paklaidos, rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų supratimą

Funkcija

1. Su aukštos kokybės dažus ir tatuiruotė trafaretas popieriaus, mažiau žalos odos ir drabužių. 2. Jis gali būti naudojamas su matricinių spausdintuvų, ar galite piešti savo trafaretus, kuriuos ranka. 3. Jis gali dirbti su terminio kopijavimo mašina.Kopijuoti vaizdus ant popieriaus su šiluminės energijos. 4. Kiekvienas gabalas yra 4 sluoksnius: 1) pagrindinis lapas, kurių dizainas pritaikytas. 2) apsauginės lapas turi būti pašalinti prieš naudojimą. 3) anglies popieriaus. 4) geltona pagrindo lapas. 5. Perdavimo popierius tatuiruotės yra labai patogu tatuiruotė tiekimą tatuiruotė menininkas kopijuoti piešinys ant kūno.

Kaip jį naudoti?

1. Pašalinti sluoksnis 2 . 2. Carefullyalign sluoksnių 1,3 ir 4 ,naudoti rutulinis parkeris nupiešti kontūrus modelį, kurį norite tatuiruotė ant layer 1 . 3. Thoroughlyclean odos, ant kurios gauti tatuiruotė . 4.Applythe blizga pusėje perduoti popieriaus (layer3 ), kad ta dalis, kuri buvo apdorota taikant tirpalo, pašalinti perdavimo knyga vėliau.

FQA

1.Ar jums reikia spausdintuvą naudoti šias ar galite ranka piešti ir tada perkelti į odos?Tiek gerai.Pastaba: Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai