"Hands-Free Didinamojo Stiklo Dideli Visą Puslapį Stačiakampio formos 3X Skaityti didinamasis stiklas Apšviesta LED Apšviestas Nešiojamas, Sulankstomas Desktop

"Hands-Free Didinamojo Stiklo Dideli Visą Puslapį Stačiakampio formos 3X Skaityti didinamasis stiklas Apšviesta LED Apšviestas Nešiojamas, Sulankstomas Desktop

w82447

Nauja

Yra sandėlyje

€7.41 €4.37
Vnt.

Žymos: apšviestas loupe, stiklo padidinti, lova dėklas, skaityti lentelė, ištraukiamas dėklas, 3 ranka, mini tyrimas lentelė, sulankstomas studijų lentelė, 10x apšviestas didinamasis stiklas, apšviestas kišeninis didinamasis stiklas.

"Hands-Free 3X LED Puslapyje didinamasis stiklas

Techniniai duomenys:

Jis matuojamas 11.8" x 8", kuri apima visą puslapį.

Medžiaga: Premium neperleidžiama PVC

Paketų Sąrašo: Skaityti maginifier× 1

3X(padidės iki 300 proc.) priemoka akrilo objektyvas iškraipymas nemokamai skaityti.

Lengvas - sveria Tik 6.5 oz

4 Energiją Taupančius Ultra Ryškūs LED žibintai

Maitinamas 2 AAA baterijos(neįtraukta).

Gali būti laisvomis rankomis, rankiniu ir pakabinti ant kaklo(virvelę komplekte)

Kietas Statybos Nešiojamų ir pakankamai tvirti ir pasiimti su savimi visur, kur jums eiti.Dėl tvirtos konstrukcijos objektyvas ir tvirta rankena reiškia, net vaikai gali jį naudoti saugiai mokslo eksperimentus.

Produkto Savybės:

1) Didelis & Apšviesti Tolygiai Peržiūros Sritį

Mūsų visą puslapį didinamasis stiklas siūlo daugiau skaitymo srityje, todėl galėsite skaityti visą puslapį, ir sumažinti vargo juda kelis kartus, o svarstymą. 4 LED žibintai pateikti apšviesti tolygiai peržiūra yra silpnas būklės, nereikia pabusti, jūsų partneris naktį nebėra!

2) Laisvai statomas arba Kaklo Pakabinti

Laisvų rankų didinamojo stiklo lieka per puslapis, puikus aukštis optimalaus didinimo; Su kaklo laidą, jūs galite pakabinti aplink kaklą ilgo svarstymo metu.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai