Raundas Centro Ieškiklis Kompasas skaidraus Akrilo Tekinimo Centravimo Rato Daviklis Piešimo Sluoksniuose Medienos Tekinimo Staklės Darbo Priemonė

Raundas Centro Ieškiklis Kompasas skaidraus Akrilo Tekinimo Centravimo Rato Daviklis Piešimo Sluoksniuose Medienos Tekinimo Staklės Darbo Priemonė

w82422

Nauja

Yra sandėlyje

€7.38 €6.05
Vnt.

Žymos: ego tekinimo įrankiai, kompasas daviklis vidinis, piešimo kompasas nustatyta taisyklė, kkmoon kniedės, oda medžio kompasas, ratas, mediena, medienos apdirbimo, apvalios medienos apdirbimas, medienos tekinimo staklių griebtuvai, blokuoti kkmoon, raundas centro ieškiklis.

Prašome būti maloniai prašome pažymėti ,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje。

Savybės:

Rasti Centras, Bet nebūdingų Elementų ---

Tai Aišku, Centro Ieškiklis Kompasas gali nubrėžti apskritimą ir rasti šaipydavosi dėl netaisyklingos formos arba neapdoroti daiktų, kurių skersmuo 200mm/ 7.9 colių.

Universalus Centras Finder --- Tai centravimo įrankis su skirtingo dydžio skersmens skylės spindulys 10 mm(0,4) į 150mm(6,0 ispanijoje).Jis gali būti taikomas, kai ratą reikia, tinka medienos tekinimo, meno, amatų, mokyklos projektus ir apdailos medienos apdirbimo; medienos, plakatas plokščių, plastiko, metalo, stiklo, sudėtinių medžiagų, ir kt.

Aišku, Apvalios Konstrukcijos --- Aišku, arylic su aiškiai rodyklė padeda jums greitai ir lengvai vietą, jūs galite lengvai rasti didžiausią ratą žurnalas, išvengti nereikalingų medienos atliekų kampai, ir pasiekti maksimalius rezultatus.

Aukščiausios Kokybės --- Priimti premium skaidri akrilo medžiagos, prekės yra patvarus, su gera šviesos perdavimo ir didelės raiškos.

Lengva Naudoti --- Tiesiog bakstelėkite mažą vinį ar pin (neįeina) per centrą, skylė, įdėkite pieštuką, jūsų pasirinkimas skersmens skylę, ir suktųsi aplink centro, kad jūsų apskritimo ženklas.

Specifikacija:

Medžiaga: Akrilas

Drawable ratą: spindulys 10 mm iki 100mm

Skersmuo: apie 20cm/7.87 į

Storis: apie 5mm/0.2 į

Spalva: skaidrus

Pakavimo Sąrašas:

1 * Apvalios Centro Ieškiklis Kompasas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai