1lot(5pieces), AAA Klasės Baltu perlamutru laminatas Lapas Iškirpti Medžiagos ir Medžio Apdaila Plytų Modelio Dydis 240mm/140mm

1lot(5pieces), AAA Klasės Baltu perlamutru laminatas Lapas Iškirpti Medžiagos ir Medžio Apdaila Plytų Modelio Dydis 240mm/140mm

w82404

Nauja

Yra sandėlyje

€61.55 €52.33
Vnt.

Žymos: gitara apdaila pearl, Apdaila, gitara motina pearl, medienos laminato lapų, graikinių riešutų, abalone medžiaga, pearl lapas, tomtom 720 mount, burbulas maker vestuvių, motina perlų už apdaila, kino lapas.

Produkto aprašymas

Medžiaga:Balta motina pearl shell

Kiekis:1lot(5pieces)

Dydis:140×240mm

Storis:0,2-0,25 mm

Produkto naudojimo Shell laminatai yra plačiai naudojami skirtingose vietose. 1. Už papuošti muzikos instrumentai. 2. Už papuošalų dėžutės 3. Baldų apdaila 4. Už papuošti mobilųjį telefoną atveju 5. Už "PASIDARYK pats" ir kt.Skelbimas:

shell popierius yra pagamintas iš natūralaus lukšto medžiagų, todėl tekstūros yra kitokia, ir spalvos, ir medžiagos, yra šiek tiek kitoks,, taip pat.Dėl skirtingų apšvietimo ir ekraną, objekto spalva gali šiek tiek skiriasi su picutre, prašome padaryti objektą kaip standartas.Tai yra natūralus deep-sea shell produkto dalis, paviršius gali su worm hole ar kitų defektų, apie tai.Kaip tai rankų darbo produktas,storis bus šiek tiek klaidinga, prašome nusipirkti ją atsargiai, jei jūs nieko prieš.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai