POF šilumos susitraukiančių krepšiai Aišku, Membranos Plastiko Kosmetikos Pakuotės maišelis susitraukiantis plastikas dėklas medžiaga Aukšto skaidrumo

POF šilumos susitraukiančių krepšiai Aišku, Membranos Plastiko Kosmetikos Pakuotės maišelis susitraukiantis plastikas dėklas medžiaga Aukšto skaidrumo

w82249

Nauja

Yra sandėlyje

€5.85 €5.33
Vnt.

Žymos: dekoro velykų, drawable, urmu pakavimo krepšiai, plastikiniai pakaging krepšiai, kiple kosmetikos krepšelį, kosmetikos pakuotės mašinos, kūdikių krikšto suknelė, duonos popieriaus dovanų maišelis, kinijos dekoras, plokštumos pvc maišelis.

POF šilumos susitraukiančių krepšiai Aišku, Membranos Plastiko Kosmetikos Pakuotės maišelis susitraukiantis plastikas dėklas medžiaga Aukšto skaidrumo Pirkti 20 m dovana 1 m.Pirkti 30 m dovana 2 m.Pirkti 40 m dovana 3 m.Pirkti 50 m dovana 5 m.Ritinėlis, šis produktas yra 800m, Mažiau nei 800 m, vežamos į ryšulius.Jei nesate patenkintas pristatymo produkto formą, prašome apsvarstyti!

【Pavadinimas】: POF trauktis filmas (kino kartus)

[Skirtumas tarp lankstymo kino ir barelį filmas], būtina užsandarinti trijų pusių veidrodėliai filmų (pavyzdžiui, popieriaus lapą sulankstyti ir sulankstyti), ir barelį filmas, tik turi būti sandariai uždarytos, abiejuose galuose (kaip vandens vamzdis).

[storis]: vienpusis 2.5 šilko (1 vielos = 0.01 mm, taip pat vadinamas c)

[Vieneto Kaina]: pavadinimas vieneto kaina 1 (10 ryžių kaina, nėra popieriaus core), ir visas tūris yra 800 metrų (su popieriaus širdies).

[Produkto Apžvalga]: POF yra apibrėžta šilumos susitraukianti plėvelė.POF yra multi-layer co-išspausti (extruded) poliolefino šilumos susitraukianti plėvelė.Jis naudoja linijinio mažo tankio polietileno kaip tarpinis sluoksnis (LLDPE) ir copolypropylene (pp) kaip vidinis ir išorinis sluoksniai. Per tris ekstruderiu plastmasės išspaudimas, ir tada mirti formavimo, burbulas infliacijos ir kitų specialių apdorojimo technologija.Jis daugiausia naudojamas pakavimo reguliariai ir netaisyklingos formos produktus.Dėl savo netoksiškas aplinkos apsaugos, aukštą skaidrumo, didelis susitraukimas, gera šilumos sandarinimo veiklos, blizgančios, kietumas, atsparumas plyšimui, vienodą šilumos trauktis ir tinka full-automatinė greitųjų pakuotės, tai yra pakeitimas tradiciniais PVC šilumos susitraukianti plėvelė.produktas.

【Tyrimo Asortimentą】 vienkartiniai indai, mobiliojo telefono dėžutės, automobilių reikmenys, plastikiniai gaminiai, raštinės reikmenys, knygos, elektroninių grandinių plokščių gedimą, MP3, VCD, amatų, nuotraukų rėmeliai, ir kiti medienos gaminiai, žaislai, pesticidai, dienos poreikius, maisto, kosmetikos, Gėrimų skardinės, pieno produktai, vaistai, kasetės ir vaizdo juostų.

【pagrindinis bruožas】

1. Aukštas skaidrumo ir gero blizgesio, kuris gali aiškiai rodyti gaminio išvaizdą, stiprina jausmą, sąmonės ir atspindi tą lygį.

2 susitraukimo procentas yra didelis-iki 75%, gero lankstumo, galima supakuoti bet kokios formos produktas, ir susitraukimo jėga trijų sluoksnių co-išspausti (extruded) plėvelė, gydomi pagal specialią procesas gali būti kontroliuojamas, siekiant patenkinti susitraukimo jėga, įvairių prekių pakuotės.Teiginys.

3, geras sandarinimo veiklos, didelio stiprumo, tinka rankinis, pusiau automatiniai ir " high-speed automatic pakuotės.

4, geros šalto atsparumas, gali išlaikyti lankstumą prie -50 ° C be trapūs lūžis, tinka sandėliavimo ir transportavimo supakuotos medžiagos šaltoje aplinkoje.

5, ekologiškas, netoksiškas, atitinka FDA ir USDA standartus, gali būti pakuojami maisto.

[Naudojimas] Naudoti filmas wrap savo produktą, tada antspaudą su sandarinimo mašina, ir galiausiai išsidėstę su šilumos ginklą.Jei du galus, nereikia būti užplombuotos, galite tiesiogiai įdėti savo produktų į kino, o naudodami karšto oro ginklą trauktis, ir, galiausiai, naudoti žirklės nukirto perteklius filmas.

Jokių problemų,prašome laisvai susisiekti su mumis prieš palikti neigiamą komentarą.mes padėsime jums ją išspręsti,ačiū!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai