Teramila Dramblys Animaciją, Dizainą, Atspausdinti Patalynės, Drabužiai, Audiniai, Siuvimo Namų Tekstilės Medžiaga Rankdarbiams Antklodė, Kurią Už Metrą

Teramila Dramblys Animaciją, Dizainą, Atspausdinti Patalynės, Drabužiai, Audiniai, Siuvimo Namų Tekstilės Medžiaga Rankdarbiams Antklodė, Kurią Už Metrą

w82227

Nauja

Yra sandėlyje

€9.81 €6.37
Vnt.

Žymos: dobilų quilting prekes, ekologinio, audinio siūti, animacinių filmų audinys, barkcloth, namų tekstilės gaminiai, animacinių filmų audinio metras, audinio kratinys, ruoželinio audinio, medvilnės audinio spausdinti.

Gamintojas: TERAMILA 100% medvilnės ruoželinio audinio.Mūsų gaminiai yra pagaminti pagal standartą Kinijos tekstilės, puikios kokybės.Tankis yra 133*72 ir siūlų skaičius yra 40*40. GSM: 168 g/㎡).Taip, kaip parodyta paveikslėlyje, jie yra kai kurie animacinių filmų gyvūnų, tokių kaip dramblys, katė, pelėda, pelican, avių, sika elniai, tigras, gyvatė, zebra, krokodilas, tinginys, fox, drugelis, sika elniai, gaidžio ir t.t. Klausimai, kurie turėtų būti pažymėti, kai skalbimo grynos medvilnės audiniai: 1.Jūs galite naudoti visų rūšių apibėgti, rankomis skalbti, bet NEGALI nuplauti jis forcely išvengti deformacijai ir įtakos spalva. 2.Vanduo turėtų būti išplauti, esant temperatūrai žemiau 104°F arba 40℃.Negali naudokite skalbiklį, kuriame yra bleach komponentą, kad būtų išvengta blukimo.Nereikia pilti skalbimo miltelius, tiesiai ant medvilnės audiniai, kad būtų išvengta blukimo. 3.Kai skalbimo kelis medvilniniai audiniai, šviesos audiniai turi būti plaunami atskirai nuo kitų tamsių audinių vengti dažyti. 4.Po plovimo drėgmę, turėtų stabilizuotis greitai pakabinti sausas, sumažinti raukšles.Išlaikyti iš saulės, išskyrus baltos spalvos audinių. 5.Lyginimo temperatūra: 212°F - 302°F arba 100℃.-150℃.

Skirtingi kodai reiškia, įvairių raštų ar spalvų.Nes kiekvienas sąrašas turi keletą modelių pasirinkimas, jei norite, kad bet kokia šį įrašą, galite pasirinkti spalvą, dydį ir, ko jums reikia.

Audinio plotis 160cm.Kai užsisakote 2 vnt ar daugiau,mes sumažinti nuolat gabalas.Pvz.: Kad 2 gabalas, 100cm*160cm, supjaustyti 200cm*160cm (2 metrų) Kad 2 gabalas 200cm*160cm, supjaustyti 400cm*160cm (4 metras) Kad 2 vienetų 300cm*160cm, supjaustyti 600cm*160cm ( 6 metrų ) Kad 2 vienetų 350cm*160cm, supjaustyti 700cm*160cm ( 7meters ) ir t.t.Jei turite kitų dydžio reikalavimų arba siuvimo poreikius, prašome susisiekti su mumis ir mes jums padėsime. [Size konversijos:1cm=0.394 colių] [Size konversijos:1yard=91.44 cm] Prašome atkreipti dėmesį, kad audinys yra sumažinti ranka ir dėl skirtingų matavimo metodą,gali egzistuoti 1cm iki 2cm paklaida,kuri yra normalu.Šie audiniai yra sumažintas pagal dydį, bet ne modelius, todėl negali įsitikinti, kad visi visą modeliai bus įtraukiami.

Produkto fotografija Kampu ekranas: nuotraukas iš skirtingų fotografavimo kampų parodyti produkto.Grynos medvilnės audinys, pagamintas iš natūralaus pluošto, medvilnės ir turi savybes drėgmės absorbcija, šilumos varža, šarmų atsparumas ir sanitarijos.Ji yra minkšta, sveika, saugi ir ekologiška.Medvilnės pluoštas yra natūralus pluoštas, kontakto su oda, be jokios stimuliacijos, jokios neigiamos įtakos, ilgai nešioti yra naudinga žmogaus sveikatai ir nekenksmingas, geros sanitarinės veiklos rezultatus.Ir ne tik tai, kad Ji nėra pilling po plovimo.Mūsų gaminiai yra pagaminti pagal Kinijos nacionalinių standartų(GB/T22797), kokybės užtikrinimo ir puikios kokybės.

Elementas turi platų NAUDOJA.Tinka drabužių audiniai, patalynė, tokių kaip kūdikių lakštai, vasaros mokyklos uniformos, amatų, namų dekoravimas, staltiesės, užuolaidos, antklodė padengti, kėdžių dangose, ir daug daugiau.Šie rankų darbo kūriniai buvo gauti iš mūsų pirkėjas rodyti Ir pan....Pirkėjai mūsų parduotuvėje paprastai padaryti savo rankdarbius.

Mes pakoregavo spalva produkto valstybei arčiausiai realių objektų.Nežymūs spalvų skirtumai, gali egzistuoti.dėl šviesos, kameros ir skirtingų monitoriaus parametrus, jis gali sukelti chromatines skirtumas iš objektų, prašome konsultuotis su nekilnojamojo produktus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai