VIARON Kelių Dviračio Vairo Juosta Dviračių Priedai 1 Pora Dviračių Atšvaitinės Juostelės Minkštos PU EVA Anti-Slip Bycicle Dviračių Juosta Juosta

VIARON Kelių Dviračio Vairo Juosta Dviračių Priedai 1 Pora Dviračių Atšvaitinės Juostelės Minkštos PU EVA Anti-Slip Bycicle Dviračių Juosta Juosta

w82173

Nauja

Yra sandėlyje

€17.65 €7.24
Vnt.

Žymos: sėdynės vamzdis, dviračių dalys, didelis, bicycl rankenos, automobilių filmas wrap, bicycl, juosta atspari vandeniui, dviračio rankenos kamieninių nemokamas pristatymas, dviračių priedai bendrieji, cubrebotas ciclismo, EVA putos.

PRODUKTO INFORMACIJA

Ilgis: Apie 2250 mm Plotis: Apie 30 mm Storis: Apie 2,5 mm Svoris:Apie 70 g Medžiaga: EVA kartu su neskoningas PU paviršiaus Spalva : Kaip Paveikslėlyje parodyta, pasirinkti jums patinka.Savybės: Tinka kelių dviratį rankenos naudojamas.Komplektą sudaro: Vairo juosta * 2 vnt., Aliuminio Juosta Plug * 2 vnt, Aukštos klasės juosta* 2 vnt.

APRAŠYMAI

▶Super Sticky PU (viršutinis sluoksnis): Standard elastinga rankų jaučiasi ilgalaikius rezultatus.Labai pažangios poliuretano, kuris lieka lipnus esant drėgnoms sąlygoms.Labai atspari UV spindulių, klimato, ir prakaitas. ▶Speciali Formulė putų (vidurinis sluoksnis): Išskirtinis junginys, kuris padidina slopinimo via nano kiekį putų.Smūgį sugeriančių savybių, kad drastiškai pagerinti dviračių tvarkymo kampuose, pakalnę, ir nelygios sąlygos.

VIARON PHOTOCHROMIC VAIRO JUOSTA

Vyksta grįžtamasis pakeisti spalvą ar atspalvį, kai jis yra veikiamas šviesos intensyvumo.

VIRŠUTINIS SLUOKSNIS : SUPER STICKY PU

-Neslystantis ir dėvėti, atsparus PU -Labai tvirtos ir lengvai valomos -Geriausia Ranka Jaučia

VIDURINIS SLUOKSNIS : SPECIALI FORMULĖ PUTŲ

-Aukštos kokybės EVA medžiagos -Amortizuojantis smūgius ir patogiai -Prakaito sugėrimo ir kvėpuojantis

ALIUMINIO JUOSTA KIŠTUKAI

-Profesionalus Aliuminio juosta žvakės -Naudoti su 3 mm hex raktas,sandariai užrakinti be nukristi

SVORIS:Itin lengvos medžiagos, tik 57.4 g/pora

Patarimai:Dėl rankinis matavimas, yra 1-3g skirtumai, prašome, atleisk !

KELIŲ SPALVŲ

-Spalva atitinka ar priešingai gauti jūsų idealus atrodo.Photochromic vairo juosta yra aiškus pasirinkimas atidesni rider.

PAKAVIMO SĄRAŠAS

INSTANTIATION POVEIKIS

Apie VIARON

VIARON yra bendrovė, specializuota, dviračių dalys ir priedai.Mes gaminame visų rūšių dviračių dalys pagal save daugiau nei dešimtmetį.Mes taip pat daryti OEM verslo daugelio žinomų tarptautinių prekių ženklų.Kiekvienas proceso etapas yra tvarkomi griežtai mus.Mes naudojame tik aukščiausios kokybės medžiagas.Mes surinkti ir išbandyti produktus, griežtai už kokybę ir patikimumą, prieš siunčiant juos į klientų visame pasaulyje.Jei norite padaryti, kad pirkimas urmu, ar jūs norite tai padaryti OEM užsakymai, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, mes suteikiame jums labai priimtiną nuolaida ir užtikrinti kokybės kontrolę.

SAVITARNOS PREKYBOS VADOVAS

ATSILIEPIMAI

Prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Ačiū!

SUSISIEKITE SU MUMIS

Jei turite kokių nors problemų su jūsų užsakymas, jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu siųsti pranešimus į Mano Ali Express".Mes jums siūlome sprendimą.

PASTABOS

1: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<