5 Sluoksnis Didelis Cilindras Vienas Skaidrus Apvalus Plastikinis Kosmetika, Papuošalai Karoliukai, Siuvimo Tabletes Talpykla Dėžutę

5 Sluoksnis Didelis Cilindras Vienas Skaidrus Apvalus Plastikinis Kosmetika, Papuošalai Karoliukai, Siuvimo Tabletes Talpykla Dėžutę

w82084

Nauja

Yra sandėlyje

€5.76 €3.28
Vnt.

Žymos: mygtukas kabelis, ans plastikinę dėžutę, siūti, archon baterija, laikymo dalykų, dpx17, plastikinė dėžutė, sandėliavimo konteineriai, didelis langas dovana, sulankstyti kosmetikos laikymo dėžutė.

Aprašymas

Į plastiko konteinerį lauke yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, su aukščiausios kokybės plastiko, kuris yra tvirtas ir tvirtas, galite naudoti šį langelį laikyti dalykų ilgą laiką ir nėra lengva sulaužyti. 5-gabalas didelio varžto viršaus dėti vieną ant kito stiklainius padeda išlaikyti kelis karoliukus, organizuotas, sumažinti netvarką ir išsaugoti erdvę.

Savybės

- Spalva: Skaidri.

- Medžiaga: Plastikas.

- Dydis: Apytiksl. 7 x 7 x 13.3 cm.

- Patvarus ir ilgalaikis laikas naudoti.

- Atskirų konteinerių su užsukamais dangteliais laikyti daiktų atskiras ir saugus.

- Taip pat galima rinkinys, naudojamas saugoti įvairių tabletes ir įvairių nedidelių narkotikų.

- Tai super patogu organizatorius nustatyti saugo visų savo mažų dalių, menų ir amatų reikmenys, karoliukai, papuošalai ir kt.

- Compartmentalized ir lengvai nustatyti.Visus stiklainius kartu, ar atskirai, kaip už savo poreikius.

Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas,monitorių šviesumas,rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai