TW759-3 75903 Volantex Phoenix 2400 2400mm Sparnų EPO RCairplane Sklandytuvas plokštumoje Modelis turi PNP Versiją arba RINKINIO Versija

TW759-3 75903 Volantex Phoenix 2400 2400mm Sparnų EPO RCairplane Sklandytuvas plokštumoje Modelis turi PNP Versiją arba RINKINIO Versija

w81971

Nauja

Yra sandėlyje

€72.45
Vnt.

Žymos: rc sunkvežimių, rc plokštumos, rc dujų lėktuvai, saulės lėktuvo modelį, quadcopt, airplan rc, jungtis xt60, airplan, esc wltoys, RC Lėktuvai.

Aprašymas:

Prekės Pavadinimas: Volantex

Prekės Pavadinimas: Phoenix 2400 Sparnų ilgis: 2400mm Ilgio: 1132mm Plaukioja Svoris: 1150g Variklis: 1050kv Brushless Outrunner Variklio ESC: 40A w/BEC Servo 9g x 6, rinkinys, rinkinys, sąrašas:

TIK PLOKŠTUMOJE RINKINYS ,LAZDELE.VAŽIUOKLĖ.

NEPRISKIRIAMA: RADIJO .SERVO.VARIKLIO ESC BATERIJA.ĮKROVIKLIO .FPV RINKINYS

PNP NUSTATYTI, SĄRAŠAS:

PLOKŠTUMOJE RINKINYS 1PCS .SERVO 6PCS ..

4023kv1050 BRUSHLESS VARIKLIO 1PCS 40A ESC 1PCS

SRAIGTO 1PCS

NEPRISKIRIAMA: RADIJO .BATERIJA.ĮKROVIKLIO .FPV RINKINYS

ji yra labai lengva skristi.EPO putos.Sugriauti Resistan! 1Click&kištuką Lengva Sparno Montavimo 2Durable Plastiko Fiuzeliažo 3Professional Lygio Sklandytuvas 4Sporty plaukioja atlikti galite kitos įtraukti į kamerą ,kad yra FPV lėktuvas daugiau informacijos.prašome susisiekti su manimi .Apmokėjimas:

1. naudoti kredito kortelę mokėti Alibaba, naudoti sąlyginio Deponavimo paslaugas

Garantinis aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėjo draugiškas ir taikus būdų, kaip šiuos:

1, Jei yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2 piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3 Produkto kokybės apdorojimo programa:

1), pirkėjas prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina.

2) Jei prekės (bendra kaina, įskaitant pristatymas yra mažiau nei 10USD) yra kokybės problemų, mes išsiųsti naują produktą į pirkėjo kitą, kad; jei pirkėjas neturite planą, kad nauja tvarka artimiausiu metu, pirkėjas gali sumokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų ir paprašyti išsiųsti naują produktą.

Mokesčių

1.Mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui, pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių.Dėl mokesčio problema, pirkėjas atsisako priimti prekes, pirkėjas turi Atsakinga už krovinių atlikti ir namuose.

2.Jei pirkėjas turi specialius prašymus dėl muitinės vertės ir pavadinimas punktas, prašome pateikti patvirtinimą iš anksto su pardavėju!Jei ne,muitinė vertė ir pavadinimas, yra taikomos pardavėjas,ir pirkėjas yra atsakingas už muitų!

galite ir kitų išorinių vaizdo kamerą ,kuri yra FPV lėktuvas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai