Interaktyvus Šuo Dėlionės, Žaislų, Skatinti Natūralaus Maitinimosi Įgūdžius Nešiojamų Neslidžios Pet Snuffle Kilimėlis Dray Maisto Lėtai Finansuojančiojo Lengva Valyti

Interaktyvus Šuo Dėlionės, Žaislų, Skatinti Natūralaus Maitinimosi Įgūdžius Nešiojamų Neslidžios Pet Snuffle Kilimėlis Dray Maisto Lėtai Finansuojančiojo Lengva Valyti

w81863

Nauja

Yra sandėlyje

€16.87 €11.81
Vnt.

Žymos: pet snuffle, megzti naminių gyvūnų žaislai, šuo interaktyvaus dėlionės, mažylių dėlionė, pet snuffle kilimėlis, didelis, kačių maisto dėlionės, electrostat, didelis silikono ėdalo kilimėlis, šuo gopro, šuo snuffl kilimėlis.

Šunų Mokymo Žaislų: Tai yra unikalus šunų mokymo motina, kad leidžia savo šuniui rasti užkandžių arba mažų žaislų, paslėptas motina.Tai padeda mokyti savo šuns kvapo, valgykite jūsų šuns energijos ir numesti svorio.Išlaikyti jūsų šuo užima ir išvengti jūsų šuo yra nuobodu ir užsiima destruktyvus elgesys.

Non-slip & Didelės ir Nešiojamieji: apačioje yra neslidžia medžiaga, kuri efektyviai saugo motina ir apsaugo šunį nuo judančių motina.Dizainas yra nedidelės ir gali būti sumažinta į mažą saugojimo krepšys.Ji taip pat gali būti pakabinami arba atidėti, kai jo nenaudojate.Tinka keliauti.

Dvejopo naudojimo Dizainas: kūdikį motina gali būti sulankstyti į dubenį.Laikykis gerus įpročius, jūsų šuo, arba naudoti jį kaip uoslės trinkelėmis.

Lengva valyti: pagrindinis audinys kvapas mygtukai yra veltinio audinio, ekologiškos ir lengva valyti.Rekomenduojama plauti rankomis.

Išklojus: 48x48x8cm / 18.9x18.9x3.1in

Sulankstytas: 21x21x10cm / 8.2x8.2x3.9in

Dydis gali būti šiek tiek skiriasi, nes rankinis matavimas.

COMO USAR

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai