Minkštas Urvas Lovos Mažų Šunų Lova Katės Namus Nest Bed Cama Gato Šunų Priedai Pet products Katė Baldai Veislynas Naminių Reikmenys

Minkštas Urvas Lovos Mažų Šunų Lova Katės Namus Nest Bed Cama Gato Šunų Priedai Pet products Katė Baldai Veislynas Naminių Reikmenys

w81376

Nauja

Yra sandėlyje

€22.11 €18.13
Vnt.

Žymos: lovos šuo, šuo auto produktus, yorkie puppy priedai, priedų šuo, šuo kempingas, nakvynė, šuo namo lauko, barbi marškinėliai, šuo, katė palapinė, pet.

Dydis:

S 36*35*26cm, M 44*41*30 cm, L-50*47*33cm

Techniniai duomenys:

Šiltas, jaukus ir patvarus kačių/šunų lova jūsų gražių kačių/šunų ir specialiosios prisiliesti prie namų dekoro.Katėms/šunims žaisti, prigulti, pailsėti, atsipalaiduoti ir užmigti viduje arba į viršų.Puiki Dovana mylimam kačių/šunų ir catdog mėgėjams.

PAGAMINTI IŠ didelio tankio putų ir 100% pluošto medžiagą, minkštas savybės suteikia patogią aplinką augintiniai.

LENGVA VALYTI-skalbti mašinoje.

IŠVAIZDA -Half moon formos įėjimo ir urvas dizainas, kaip ir švelniu naminių gyvūnėlių (kačių / šunų) lizdą; pora avių ausis, kad augintinio guolį, atrodo daugiau gražus.

PASITENKINIMAS GARANTUOTAS -patogumui, transportavimo, mes turime suspaustas produkto.Ten bus iškraipoma, kai jūs gaunate produktą, jums nereikia nerimauti,.Atidarykite pakuotę ir laikykite katę hosue laisvos formos namas bus atkurta apie 3 dienas.Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis dėl www.poligon-1.lt. - Mes tikimės, kad tai malonus ir patenkinti apsipirkimo mūsų klientams.

PASTABA:

1. Prašome Leisti Nedideli Nukrypimai Dėl Matavimo Duomenis.

2. Kaip Apšvietimo Efektai, Spalvos Objektų Gal Šiek Tiek Skiriasi Nuo Nuotraukos.

Pirkėjų Rodyti

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai