KINGJOY VT-832 Trikojo, Fotoaparato Nešiojamų Fotografijos Trikojai Kamera Foto Video Trikojis Stovas Monopodzie Trepied už VEIDRODINIAI SLR

KINGJOY VT-832 Trikojo, Fotoaparato Nešiojamų Fotografijos Trikojai Kamera Foto Video Trikojis Stovas Monopodzie Trepied už VEIDRODINIAI SLR

w81218

Nauja

Yra sandėlyje

€22.92 €16.04
Vnt.

Žymos: trikojo, nuotraukų palaikymas, fotoaparato trikojo, anglies trikojo innorel, alaus laikrodis, benro trikojo, xiletu plokštė, mini trikojis, kingjoy trikojo kelionės, stativ.

Savybės:

Pagamintas iš aliuminio lydinio, medžiagos, patvarus ir lengvas; tik 41cm sulankstyto aukštis, ir su nešiojamas krepšys, labai lengva nešiotis.

4-skyriuje strėlės ilginimas kojų ir vidurio ašies dizainas leidžia jums reguliuoti stovo aukštį laisvai, ir max.aukštis yra iki 131cm, kai viduryje ašis yra visiškai pratęstas.

Trijų matmenų platforma su rankena leidžia reguliuoti fotografavimo angelas lanksčiai; ir platformą su 1/4 colių varžto jungtis, galite įdiegti fotoaparato ar telefono savininkas.

2kg max.keliamoji galia, gerai dirba su dauguma DSLR/ILDC kamera, skaitmeninis fotoaparatas, DV, mini kamera; taip pat galite įdiegti savo smartfon per telefono laikiklis(neįtraukta) ant trikojo fotografuoti ir filmuoti.

Su anti-slip gumos kojų, trikojis yra ne tik tinka lauko fotografijos, taip pat gali būti naudojamas kaip stalinis trikojis, super lankstus naudojimas.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: KINGJOY

Modelis: VT-832

Spalva: Juoda

Medžiaga: Aliuminio Lydinys + ABS

Sulankstyto Aukštis: 41cm/ 16.1 į

Maksimali Naudojimo Aukštis: 131cm/ 51.6 į

Minimalus Naudojimo Aukštis: 40cm/ 15.7 į

Kojų Skyrius: 4 Skyrius

Kojos Diametras: 20mm

Maks.Keliamoji galia: 2 kg/ 4.4 lbs

Prijungimas Varžtas: 1/4 colių varžtas

Prekės Svoris: 546g/ 19.3 oz

Pakuotės Dydis: 42 * 8.5 * 9cm/ 16.5 * 3.3 * 3.5 į

Pakuotės Svoris: 687g/ 24.2 oz

Pastaba:

Vaizdo kamera, išmaniuoju telefonu ir telefono turėtojas parodė nuotraukoje nėra įtrauktas.

Paketų Sąrašo:

1 * Trikojo

1 * Atlikti Maišelis

1 * Naudotojų Instrukcija(Anglų Ir Kinų)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai