Neewer 28/38/48 cm Gylio Parabolinis Softbox su Bowens Mount Nuimamas Vidaus ir Išorės Difuzoriaus ir Tinklelis+Softbox Difuzorius

Neewer 28/38/48 cm Gylio Parabolinis Softbox su Bowens Mount Nuimamas Vidaus ir Išorės Difuzoriaus ir Tinklelis+Softbox Difuzorius

w81166

Nauja

Yra sandėlyje

€49.57
Vnt.

Žymos: elinchrom softbox, audinio softbox difuzorius, mažas softbox bowens mount, led neewer, godox softbox, bowens metalo mount, andoer trikojo, profoto softbox tinklelis, softbox, nicefoto ttl.

Neewer 28/38/48 cm Gylio Parabolinis Softbox su Bowens Kalno, Nuimamas Vidaus ir Išorės Difuzoriaus ir Tinklelis, Greitai Sulankstomas Softbox Difuzorius Fotografijos Speedlites "Flash" Monolight ir Daugiau

PASTABA: strobe šviesos ir šviesos stendas nėra įtraukti.

Tai softbox yra plačiai naudojami šviesos stovas, kuris suteikia puikią paramą, ir su strobe šviesos gaminti net ir ryškios šviesos metu portretas filmavimui.

Jis ateina su atšvaitais, sidabrinė, interjerą, todėl jį lengva pasiekti didingų specular pabrėžia, atneš aštrių detalių.

Nuimamas vidaus difuzoriaus ir išorinis difuzoriaus leidžia sušvelninti šviesos, o mažinant poveikio, 2.1 stop; skirtingų lygių minkštumas gali būti reguliuojamas.

Tinklelio išorinis difuzoriaus shield pridėta naudojamas kontroliuoti šviesos išsiliejimas ir priveržkite bendros aprėpties zonos; tai gali būti ypač naudinga stora fotografavimo aplinkų.

Lengva naudoti, pavyzdžiui, skėtis, be jokių hassles atidarant ir uždarant.

Idealus būti naudojamas kaip užpildyti šviesos, kad labiausiai reikia šviesos portreto produkto fotografija, transliacija.

Skersmuo: 28/38/48 cm

1 x Giliai Parabolinis Softbox

1 x Vidaus Difuzorius

1 x Išorinis Difuzoriaus

1 x Eggcrate Tinklelis

1 x Grįžtamasis Deformacija Bžūp Disko

1 x Nešiojimo dėklas

28 colių viena:

38 cm vienas:

48 coliai vienas:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai