CUBOT P40 Išmanusis telefonas Su Galingu 20MP Selfie Kamera 4200 Baterija Mobiliojo Telefono 128 gb 6.2 Colių "Android" 10 NFC mobiliųjų telefonų

CUBOT P40 Išmanusis telefonas Su Galingu 20MP Selfie Kamera 4200 Baterija Mobiliojo Telefono 128 gb 6.2 Colių "Android" 10 NFC mobiliųjų telefonų

w80989

Nauja

Yra sandėlyje

€144.73 €92.63
Vnt.

Žymos: pasaulinė mobiliųjų, redmi9c, atveju poco x3 nfc, telefonai celulares, "huawei" p40, padengti cubot r15, debesis žibintų, cubot x20, celular išmanųjį telefoną, infinix karšto 8 pro".

Galingas Quad Fotoaparato Matrica

Sony IMX486 12MP pagrindinė kamera padeda su triple sub objektyvas švarus ir ryškias nuotraukas.Kartu su "smart" arenoje pripažinimo ir pažangiausius fotografijos technologijos, it turns bet kurią akimirką į meninės nuotraukos gylio ir solidarumo.

5MP Makro Objektyvas

Siūlo 2cm close-up sufokusuoti Net mažiausi dalykai gali būti užfiksuoti ryškius ir aiškius su 5MP makro objektyvo. 2cm dėmesio leidžia jums ištirti gražus mažytis pasaulyje.

20MP Didelės Raiškos Al Selfie Fotoaparatas

Smart 20MP selfie kamera skirta pristatyti puikus selfie.Al Pagražinti dar labiau sustiprinta, kad jums ieškoti savo geriausius kiekvieną kartą.

12nm Elektros energiją Lustų rinkinys

Į MT6761 TSMC 12nm pavyzdinė lygio lustų rinkinys suteikia neįtikėtiną energijos taupymo rezultatus,kartu su 4 gb RAM ir iki 1.8 GHz dažnio keturių branduolių siūlo super lygaus darbo patirtį.

128 GB ROM + 4GB RAM Niekada Paleisti iš Atminties

Su 128 gb ROM cubot P40, savo žaidimus, filmus, muziką ir nuotraukas, niekada nebus ribojamas.Ir varomas 4 GB RAM, Cubot P40 yra naujas biudžetas karalius smartfon rinkoje!

4200mAh Nuimamas Didelis Baterijos

Norite pakeisti bateriją?Jokių rūpesčių!Pagalba energijos taupymo procesorius ir Al galios valdymas, 4200mAh didelis baterijos gali lengvai galia gausite per vieną dieną ar daugiau.

Naujausią Stock Android 10

Į Cubot P40 veikia naujausios "Android" 10 su visiškai šviežia sistema-plati tamsi tema, privatumo kontrolės funkcija, suteikiant daugiau funkcijų nei bet kada anksčiau.

NFC yra Dalykas

Į Cubot P40 palaiko NFC, "Gerai " Google" dėl užrakintas ekranas, LED pranešimo, 3.5 mm audio jungtis, ir t.t., viskas, ką jums reikia savo unibody.

Pakavimo Sąrašas

Parametras

Pirkėjas Pranešimas

1.Apie Signning Prašome atkreipti išpakavimo vaizdo įrašą, kai gausite paketą, jei yra kai kurios Laivybos problema ar Gamykla problema.Jei yra kokių nors problemų, tai bus labai svarbus įrodymas, kad, siekiant apsaugoti savo naudą. 2. Apie Tarifus Pirkėjai yra atsakingas už (atveju) visi mokesčio arba PVM, bet kokiomis aplinkybėmis. 3.Apie Kištukas Šis paketas su ES kištukas, Jei ES Kištukas yra ne jūsų vietovėje, jūs turite parengti savo keitiklis. 4.Apie Spalvų Skirtumas Paveikti įvairių kampų & ryškumą, prašome leisti šiek tiek skiriasi nuotraukos ir fizinės prekės, nes ji neturi įtakos įprastines funkcijas produktas.

Paramos Centras

Jei jūs vis dar turite mroe kitų klausimų , prašome spauskite žemiau esantį paveikslėlį, kurį norite pažiūrėti daugiau

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai