18" vaikai lagamino kelionės bagažo nustatyti Vežimėlio bagažo krepšys su 14 colių kuprinė lagaminą ant ratų Animacinių filmų salono atlikti maišelis

18" vaikai lagamino kelionės bagažo nustatyti Vežimėlio bagažo krepšys su 14 colių kuprinė lagaminą ant ratų Animacinių filmų salono atlikti maišelis

w80589

Nauja

Yra sandėlyje

€30.40 €20.97
Vnt.

Žymos: lagaminas, kriega bagažo, mallrat kelioniniai krepšiai, krepšys vaikai lagaminas, krepšys vežimėlis, pečių maišą, lipdukai maletas, mi vyrų kuprinė, 45 colių lagaminas, luggag krepšys.

Produkto aprašymas Medžiaga: ABS+PC Wheel: 360° išjungti ratukas Kaklaraištis lazdele: belaipsnis greičio pull rod, Aukštos kaliojo aliuminio lydinio, su puikiai guolių pajėgumą.Rankenos: Patogios Minkštos odos rankena Pareigos: atsparus vandeniui, dilimui, atsparus smūgiams,atsparumas spaudimui Bagažo dydis: 14 colių:33*25*15 CM

18 colių:35*40*23CM

Q&A

1.Jei paketas, gavau buvo sugadintas?

Jei produktas yra pažeistas, arba, jei nesate patenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą, ne bus, kitaip jums bus prarasti savo po-garantinis aptarnavimas.

2.Kai bus sklypo atvykti į savo šalį?

Normali padėtis yra apie 15-45 dienų.Pažadame, kad atvykti per 60 dienų, o Brazilijoje ir Čilėje žada atvykti per 90 dienų.Jei laikas yra ilgesnis

3.Kaip aš galiu sekti savo paketą?

Galite patikrinti būseną, savo paketą apie tai website.www.17track.net

4.Ką daryti, jei pakuotė yra ne atnaujinti ilgą laiką?

Logistikos atnaujinti už šalies ribų, negali būti laiku, prašome būti kantriems.Jei savo paketą nebuvo atnaujintas daugiau nei vieną mėnesį, prašome susisiekti su mumis ir padėti jums sužinoti.

5.Ką daryti, jei užsakymo apsaugos laikotarpis artėja į pabaigą, tačiau aš ne gavo paketą dar?

Jei savo užsakymą apsaugos laikotarpis eina į pabaigą, prašome susisiekti su mumis laiku, mes išplėsti apsaugos laikotarpis užsakymo.

6.Ar produkto kaina apima tarifus?Kiek tarifo mano šalyje, reikia imti?

Produkto kaina neįeina tarifus.Tarifai yra renkamos valdžios savo šalyje.Politikai kiekvienoje šalyje yra skirtinga.Prašome patikrinti, ar jūsų šalyje tarifų politika, prieš perkant produktus.Jeigu pakuotė grąžinama dėl pirkėjo atsisakymo mokėti muito mokesčio, pirkėjas turi padengti krovinių.

7.Ar jūs sutinkate su dropshipping ar didmeninės?

Mes teikiame dropshipping, jums tik reikia užpildyti teisingą adresą, kai užsakymo.Mes taip pat priimame didmeninė, jei jums reikia, prašome susisiekti su mumis, kainos bus palankesnės.

Pastaba 1 colis=2,54 cm,1cm=0.39 colių, gali būti šiek tiek skiriasi spalva,becaouse kompiuterio monitoriaus Su skirtumas matavimo metodas,prašome leisti 1-3cm dydžio nuokrypis Kai kurių produktų paviršius yra padengtas sluoksnį apsaugine plėvele, siekiant prote.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai