Tenda O1 500m Wireless AP 2.4 GHz 8dBi Lauko Taško į MEZON, Lengvai Liftas, Stebėsena, Vaizdo Stebėjimo Dėžė

Tenda O1 500m Wireless AP 2.4 GHz 8dBi Lauko Taško į MEZON, Lengvai Liftas, Stebėsena, Vaizdo Stebėjimo Dėžė

w80578

Nauja

Yra sandėlyje

€75.70 €39.36
Vnt.

Žymos: prieigos taškai verslo, mezon lauko, pavėsinė, wifi prieigos taškas, zonų gsm signalo stiprintuvas, wifi ap, ubiquiti wifi prieigos taškas, spausdinimo serveris wifi, stebėti vnt, fi wi maršrutizatorius.

Tenda O1 2.4 GHz Outdoor CPE yra skirta WISP MEZON sprendimus ir atstumas bevielio tinklo sprendimai, vaizdo stebėjimo ir duomenų perdavimo.Jame su 8dBi kryptinės antenos teikti veiksmingas būdas pasiimti ir išlaikyti stabilų signalo belaidžio tinklo.Priimti auto-bridging technology, du MEZON galima prisijungti prie kito automatiškai, kad būtų lengva įdiegti.

2.4 GHz 11n 300Mbps 8dbi kryptinės antenos IP64 vandeniui enclosur AP, Klientas, WISP darbo režimas supporte Iki 30 metrų lankstus dislokavimas įtraukti PoE Injector

Pastaba

Tenda O1 yra supakuotas versija. 1 * vaizdo kameros pabaigos 1 * vaizdo terminalas

O1 sujungia su 8dBi kryptinės antenos teikti optimizuotas perdavimo kokybę.Jis susitvarko ir palaiko stabilų signalo belaidžio tinklo ryšiui svyruoja iki 500 metrų.

O1 priima auto-tiltas technologijos,du mezon galima prisijungti prie kito, kai jums galios jiems į veidą.Ji yra labai lengva įdiegti.

Įrengta IP64 vandeniui enclouse ir aukštos kokybės aparatinės įrangos projektavimas, O1 gali dirbti įvairių oro sąlygų, tokių kaip saulės, lietaus ar labai žema/aukšta aplinkos temperatūra .

Naudoti standartinės PoE maitinimo šaltinis, be išorinio maitinimo, kiekviena AP tik vieną tinklo linijos, gali perduoti duomenis ir elektros energijos, tuo pačiu metu, didžiausias elektros energijos tiekimo atstumas gali pasiekti 100m, nekeičiant pirminio elektros linija išdėstymo.Ypač viešbučiai, ir šeimos, kaip ilgai, kaip tinklo yra dislokuota, įranga gali būti keičiama ir statybos yra patogu.

*Tolimojo susisiekimo Bevielio Ryšio Vienas darbas, kaip AP režimu ir kitą darbą, kaip Stotis režimas sukurti tolimojo wrieless connecton vaizdo stebėjimo ir duomenų perdavimo.

*WISP(Klientas+Router) Režimu Belaidžiu ryšiu prisijungti prie WISP stotis/hotspot, norėdami pasidalinti Interneto vietos belaidžio ir laidinio tinklo.

*Multi-Taškas, Tiltas Taškas į multipoint tiltas, duomenų grąžinimas kiekviena atšaka.

Trys signalas, LED Žibintai atstovauti šiuo metu, signalo stiprumą, kad O1 gauna iš kolegų prietaiso.Tai yra naudinga, kad rasti tinkamą vietą panaudoti prietaiso ir pasiekti geresnių rezultatų.

O1 taip pat ateina su centralizuoto valdymo programinė įranga, kuri padeda vartotojams lengvai valdyti visus prietaisus, jų tinkle iš vieno kompiuterio--MEZON Asistentas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai