Vaikų Medvilnės Batai Dinozaurų Kūdikių Šlepetės Vaikams Laisvalaikio Bateliai Krokodilas 1-3 Žiemos Berniukų, Mergaičių

Vaikų Medvilnės Batai Dinozaurų Kūdikių Šlepetės Vaikams Laisvalaikio Bateliai Krokodilas 1-3 Žiemos Berniukų, Mergaičių

w79730

Nauja

Yra sandėlyje

€7.85 €5.81
Vnt.

Žymos: dinozaurų šlepetė, dinozaurų modelis, suknelės krokodilas, buldogas žiemos batai, moterų sneaker, laisvalaikio sneaker, dinozaurų batų, dinozaurų sneaker, berniukai žiemos batai miegamoji, dinozaurų rex.

Plaunamas: galite naudoti skalbimo mašina valyti šlepetės.Laikyti šiltai po plovimo ir modelis nebus deformuotas.

Šiltas pliušinis pamušalas: viršutinis ir vidinis medžiagos, namų šlepetės yra pagamintos iš medvilnės pliušas, su mažo tankio ir didelio kiekio.Jūs galite wrap jūsų vaiko kojų sandariai.Šalta žiema, šiltos jūsų vaiko kojų.

Aukštos kokybės padais: Mūsų patalpų šlepetės naudoti atminties putos įtvarai, siekiant užtikrinti, kad jums nebus jaustis našta, kai vaikščioti ilgą laiką.TPR padas būtų neslidus ir dėvėti, atsparus vandeniui.Šlepetės yra labai lengvi, todėl jūsų vaikas bus ne jaustis pavargęs, kai dėvi juos.

Patraukli išvaizda: q dizainas traukia savo vaikus.Šių gražių ryškių dinozaurų šlepetės su minkšta batai tikrai bus mylimas vaikų.

Puiki dovana: Šios šlepetės yra puiki dovana vaikams žiemą.Jie naudojami šeimai, miegamasis, gyvenamasis kambarys, studija, vonios kambarys ir Kalėdų, gimtadienio, Naujųjų Metų ir Padėkos dovanos.

Dydis--Viduje ilgis batai

140---12cm/4.72"

150---13cm/5.11"

160---14cm/5.51"

170---15cm/5.90"

180---16cm/6.29"

190---17cm/6.69"

200---18cm/7.08"

Apima: 1 pora batų, supakuota į maišelį opp

Pastaba: 1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3 cm.Prašome įsitikinti, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums pasiūlymą. 2Due į skirtumus tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai