1 Pora Anglies Pluošto Motociklo Priekinės Šakės Rėmo Slankmačiai Katastrofos Apsaugos Black Pagamintas formos, anglies pluošto su CNC naudojami amatų

1 Pora Anglies Pluošto Motociklo Priekinės Šakės Rėmo Slankmačiai Katastrofos Apsaugos Black Pagamintas formos, anglies pluošto su CNC naudojami amatų

w79297

Nauja

Yra sandėlyje

€13.10 €10.22
Vnt.

Žymos: endoskopą auto, anglies slankiklį, "nikon" stendas, diržas nikon, sony dirželis, dlsr trikojo, camila, fotoaparatas nikon trikojo, camra video, canon dirželis.

1 Pora Anglies Pluošto Motociklo Priekinės Šakės Rėmo Slankmačiai Avarijos Apsauga, Juoda

Rėmas Slankmačiai, Stalo Rėmas Slankmačiai, Priekinės Šakės Rėmo Slankmačiai, Motociklo Avarijos Raštas, Motociklo Priekinės Šakės Rėmo Slankmačiai

Aprašymas:

Ši pora priekinis rėmas slankmačiai yra suprojektuoti siekiant minimizuoti sumą žalos jūsų automobilio priekinės šakės kai kurių ekstremalių situacijų ar avarijų.Jie yra pagaminti iš aukštos kokybės plastiko, kuris atlieka geri susidūrimų ir avarijos, kai kurios pavojaus situacijose.Jis gali ne tik apsaugoti jus nuo skausmo, nukrito nuo motociklų šiek tiek, bet taip pat veikia kaip pagalvėlės, jeigu motociklo krioklys.

Savybės:

1. Priekinės šakės rėmo slankmačiai padėti apsaugoti transporto priemonės priekinės šakės, siekiant sumažinti žalos dydis ir savo motociklų ir sumažinti išlaidas remontas.

2. Jis gali ne tik apsaugoti jus nuo skausmo, nukrito nuo motociklų šiek tiek, bet taip pat veikia kaip pagalvėlės, jeigu motociklo krioklys.

3. Ateina iš poros stalo rėmas slankmačiai, įskaitant kairėje ir dešinėje pusėje, taip, tai yra labai patogu.

4. Padaryta forma aukštos kokybės anglies pluošto, su CNC naudojami laivai, ji yra dėvėti, atsparus ir labai patvarus naudoti.

5. Tai geras pakaitalas amžiaus arba skaldytų.Ateiti ir pabandyti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Anglies Pluošto, Plastiko, Naudojami CNC

Spalvos: Mėlyna, Raudona, Žalia, Oranžinė, Juoda, Mėlyna(pasirinktinai)

Dydis: 5,1 x 5 x 1,5 cm/2 x 1,97 x 0,6

Elementų Kiekis: 1 Pora(2 vnt.)

Svoris: apie 240g

Pakuotė:

1 x Pora Stalo Rėmas Slankmačiai(Kairėje ir Dešinėje)

Pastabos:

1. Lengva įdiegti, bet profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai