DVASIA ŽVĖRIS, Motociklų Lipdukas Varantys Pegatinas Moto Bakas Trinkelėmis, Motokroso Padangos Lipdukas Motociklo Autocollant Moto Lipdukai Lipdukas

DVASIA ŽVĖRIS, Motociklų Lipdukas Varantys Pegatinas Moto Bakas Trinkelėmis, Motokroso Padangos Lipdukas Motociklo Autocollant Moto Lipdukai Lipdukas

w79293

Nauja

Yra sandėlyje

€8.09 €5.90
Vnt.

Žymos: honda lipdukas varantys, decal motokroso, motokroso ratlankio lipdukas, lipdukas varantys, dirt bike lipdukas, ktm lipdukas, lipdukas yamaha, motociklo ratlankių juosta, motorcycl lipdukas, moto lipdukas varantys.

Savybės:

Po griežtų kokybės standartas eksperimentą, super atspindintis, super supratingas, aukštos kokybės,Anti-išnyks, atsparus vandeniui performance

tvirtinamas prie automobilio, taigi, kad jūsų automobilis gali būti labai ryškus, tiek jojimo metu, arba kai stabdymo kelias Akį traukiantis.

Šviesą atspindinčios varantys lipdukai gali atsispindėti naktį į šviesą tam tikrų svarstymų, super šviesus, super gražus; tai taip pat padidina saugumą vairuojant naktį.

Jei jūs nežinote, kaip didelis jūsų automobilio poreikius, žiūrėti į ženklus ant savo automobilio padangos.Paprastai yra dydžių padangų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Motociklas atspindintis lipdukas

Prekės ženklas: SPIRIT BEAST

Būklė: nauja

Medžiaga: PVC

Spalva: Kaip paveikslėlyje

Dydis: 14-17 cm (bendras plotis apie 1cm)

Naudojimas: Bet motociklas

Komplektą sudaro:

1 x Motociklo atspindintis lipdukas be ratų

Patarimai: Kadangi gamybos standartus kiekviena gamykla yra skirtingos formos centru kiekvienas automobilis yra ne tas pats, dėl skirtingų vietos standartus.Kai žymėjimą, tai geriausia padalinti hub į 4 lygias dalis, ir tada ženklas, suskirstyti į 4 Dalijant taip pat užtikrina tęstinumą ir modelį.

1. Šis lipdukas turi būti pritvirtinti prie lygaus paviršiaus turi būti įtemptas.

2. Nes spausdinimo spalva temperatūra yra susiję su partija, spalva ir paveikslėlis yra šiek tiek nukrypo.Tiems, kurie turi aukštus reikalavimus spalvos, prašome būkite atsargūs.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai