RXL SL Anglies Rankenos Kelių Dviratį Lašas Rankenos Su Kamieninėmis Integruotos Rankenos Juoda UD Matinis 400/420/440 Dviračio Rankenos

RXL SL Anglies Rankenos Kelių Dviratį Lašas Rankenos Su Kamieninėmis Integruotos Rankenos Juoda UD Matinis 400/420/440 Dviračio Rankenos

w79251

Nauja

Yra sandėlyje

€105.55 €55.94
Vnt.

Žymos: rankenos mtb, anglies rankenos mtb, anglies rėmelį, bicycl rankenos, baras pabaigos dviratį, dviračio rankenos kamieninių nemokamas pristatymas, aero anglies rankenos, mtb stem, integruotos rankenos garantija, anglies rankenos.

Produkto Informacija:

Gamintojas: RXL SL Medžiaga: T700 Anglies Pluošto Spalva: Juoda Išvaizda: UD Matinis,3K Blizgus Svoris:Apie 360g (420*100mm) Kotelio ilgis: 90/100/110/120mm Rankenos dydis: 400/420/440mm Stalo Skersmuo: 1-1/8" (28.6 mm) Lašas:127mm Pasiekti:104mm Sukimo momentas: 4Nm Tinka:Road Dviračiai, TT dviračiai, kelio dviračiu ir t.t. Savybės:Lengva įdiegti ir pašalinti,integruotos rankenos

Draugiškas Priminti:

1,Diegti produktą tinkamai, atlikite nurodytą sukimo momentas (4Nm) 2,Prisukite varžtus.Nes jis pagamintas iš anglies, mes rekomenduojame sugriežtinti organizmui palaikyti ją sugriežtinti jūsų rankose.Įtrūkimai gali atsirasti, kai stipri įtampa atsiranda, 3,Gali būti sumontuotas Spidometras/Chronometras turėtojas Patarimai:Anglies Pluošto lygina su Aliuminio Lydinys:Lengvesnės svorio.Daug gražesnė išvaizda.Šviesesnė Spalva.Stipresnis atsparumas spaudimui.Anti-Shock.Turi tinkamą elastingumą, gerinti savo dviračių klasėje per kelias minutes.Kokybės garantija: bet kokybės problema su šio produkto,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes atsiųsime jums pakeitimas nemokamai arba visiškai grąžinti savo užsakymą,pateikti vienerių metų garantija!

Nemokamas Pristatymas Pranešimas:

Kinija Paštu, Oro Paštu, yra labai lėtas, įprastas pristatymo laikas apie 30 dienų, kartais, dėl Logistika negali būti kontrolės bu mus, jūs turite palaukti apie 45-60days.Jei jums reikia elementus, skubiai, mes siūlome pasirinkti AVS.

Shippment:

1,siunta, nemokamas pristatymas per oro paštu, jei pakuotės svoris yra daugiau nei 2 kg arba pakuotės dydis yra didesnis nei 90CM, mes naudosime AVS ir tt, arba siųsti daiktų, su dviejų sklypų ar daugiau sklypų, oro paštu. 2, Instrukcija: svoris ir dydis, ir mes pažymėtas pakuotės duomenys nėra faktinio svorio ir dydžio prekės, jei jums reikia žinoti faktinį svorį ir dydį, jums tereikia susisiekti su mumis. 3,Pristatymo laikas: A, Transporto išsivysčiusiose šalyse yra apie 7-45 dienų B,Nuotolinio šalyse yra apie 2-8 savaičių 4,Jei pirkėjas nori naudotis daugiau greičiau laivybos metodą, pvz., EMS, DHL, ir pan, prašome susisiekti su mumis padidinti pristatymas. 5,Komanda:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Garantinis Aptarnavimas:

Mes 100% patikrinti, ar prekių kokybės iki išsiuntimo.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais: 1,Jei ji yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti. 2 ,piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę. 3, Produktų kokybės apdorojimo programa: A,pirkėjas prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina.B, Jei prekės (bendra kaina, įskaitant pristatymas yra mažiau nei 10USD) yra kokybės problemų, mes išsiųsti naują produktą į pirkėjo kitą, kad; jei pirkėjas neturite planą, kad nauja tvarka artimiausiu metu, pirkėjas neprivalo mokėti siųsti laivybos kaina.

Mokesčių:

Mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui, todėl pirkėjai turi būti atsakingas už visus mokesčius savo šalyse.Dėl mokesčio problema, pirkėjų atsisako priimti prekes, tuomet pirkėjai turi būti atsakingas už krovinių mokesčiai .

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai