20 22mm Keramikos Juostoje "Samsung" Galaxy Žiūrėti 46mm 42MM Dirželio Pavara S3 Žiūrėti Juosta Galaxy Žiūrėti 3 band "Huawei" Žiūrėti GT 2e gt2 46mm

20 22mm Keramikos Juostoje "Samsung" Galaxy Žiūrėti 46mm 42MM Dirželio Pavara S3 Žiūrėti Juosta Galaxy Žiūrėti 3 band "Huawei" Žiūrėti GT 2e gt2 46mm

w79039

Nauja

Yra sandėlyje

€37.14 €18.57
Vnt.

Žymos: 12 20mm dirželis žiūrėti, "huawei" gt2 žiūrėti dirželis originalus nerūdijančio, "huawei" žiūrėti gt2 46mm doc, žiūrėti juosta 20mm u, "huawei" žiūrėti gt 2se dirželis, gt2 "huawei" dirželis, paleisti huawei gt2 42mm, "huawei" gt2 žiūrėti ilgas dirželis, "samsung" žiūrėti 3 45mm, titano watchband.

Pastaba : dirželiu tinka visi Išmaniųjų Laikrodžių su standartine "20mm" laikikliu plotis ir "22mm" laikikliu plotis

1.Dizainas: Pateiktas derinti keramikos ir nerūdijančio plieno.

2.Greito Atleidimo Dizainas: Aukštos kokybės keramikos nuorodą žiūrėti juosta su greito atjungimo projektavimo, elegantiškas, mados ir patogūs dėvėti.

3.Su greito atlaisvinimo barų, tiesiog įdiegti ir nuimti juosta vertus, nėra reikalingas priemones;

4.Reguliuojamas: Visas keraminiai nuorodos yra nuimamas, labai lengva pašalinti nuorodas į dydį juostos ilgio, kad tilptų jūsų riešo puikiai.

5.Dydis :Tinka visoms riešų mažesnis nei 8.6"(220mm).

Pastabos:

1 * 20mm arba 22mm keramikos žiūrėti juosta( ne žiūrėti )

2 * Greitas spaudai

1 * Koregavimo įrankis ( dovana nepalaiko po pardavimo )

Atsiliepimai 1.Mes esame priklausomi nuo mūsų www.poligon-1.lt reputaciją ir klientų pasitenkinimą,kad pavyks, Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,prašome palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.jei jūs turite kokių nors klausimų ar klausimą apie jūsų užsakymą,prašome susisiekti su mumis, o ne duoti negetive atsiliepimus ir ginčų,mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas. 3.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti.Shippment 1.Mes atsiųsime paketą, per 12 valandų nuo jūsų mokėjimą.Ir, atsižvelgiant į jūsų šalį, pasirinkti geriausią pristatymas. 2.Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas.Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino? 1.Dėl didmeninių klientų,mes jums siūlome, jūs didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienos (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse. 2.Drop laivyba klientui,mes išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai